Deze verwarmde legging is een uitkomst voor iedere koukleum

Karen Luiken-16 december 2021 om 17:08

Vergeet oneindig veel mokken thee om je warm te houden, een dekentje op de bank of een kruik. Amazon verkoopt iets dat al deze producten overtreft.

Ken je die elektrische dekens waar je het spontaan warm van krijgt? Het kan nog beter. We hebben namelijk ontdekt dat Amazon een verwarmde legging in het assortiment heeft zitten.

De legging wordt geleverd met drie verwarmingszones: een rond je buik en taille, een op elke knie en een op elke scheenbeen. Iedere zone kan apart van elkaar worden opgewarmd.

Maar daar blijft het niet bij, want de legging blijkt ook andere functies te hebben. Zo bevordert het kledingstuk je bloedsomloop, verlicht het ongemak tijdens de menstruatie, bevordert het de stofwisseling en vermindert het spierpijn.

Geen idee waarom we dit nu pas ontdekken, maar dit is fantastico. Beste product dat we ooit hebben gezien. Kopen kan hier voor nog geen vijf tientjes!

(Photo by Beth Jnr on Unsplash)

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer