Kris Wu opgepakt voor verkrachting

Dieter Blarinckx-01 augustus 2021 om 12:13

Kris Wu, een van de meest bekende K-pop sterren, is afgelopen weekend opgepakt voor verkrachting. De 30-jarige lag al een tijdje onder vuur door de aantijgingen, maar werd nu dus officieel gearresteerd.

“De man in kwestie heeft meerdere vrouwen gemanipuleerd om seksueel contact met hem te hebben”, klinkt het in het statement van de politie van Beijing.

Zélf reageerde hij dit op Instagram: “Ik heb niet eerder gereageerd, omdat ik me niet wilde bemoeien met gerechtelijke procedures. Maar ik kan het niet langer aanzien. Ik heb Du één keer ontmoet op een bijeenkomst van vrienden, op 5 december 2020. Ik heb niemand verplicht om te drinken, heb niemands telefoon in beslag genomen. Als ik de dingen heb gedaan die ze beweert, dan breng ik mezelf naar de gevangenis.”

Hij werd uiteindelijk dit weekend toch opgepakt en ondervraagd. Voorlopig verblijft hij nog in de cel totdat hij voor de rechter mag komen.

Kürt en Ruben worden vervangen in nieuwe 'LEGO Masters'

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 16:49

Groot nieuws uit het Vlaamse-Nederlandse tv-landschap want het populaire programma ‘LEGO Masters’ krijgt twee nieuwe hosts!

Zowel onze Kürt Rogiers als de Nederlandse Ruben Nicolai worden in het nieuwe seizoen vervangen door twee nieuwe gezichten. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse en Nederlandse pers.

Ruben zal vervangen worden door de Nederlandse presentator Jamai Loman. Hij zal langs onze Vlaamse kant versterking krijgen van niemand minder dan Andy Peelman.

Het nieuwe seizoen zal dit najaar nog te zien zijn bij VTM.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee deelnemers maken relatie bekend

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 16:00- Foto:

Instagram cococharel

Gisteren was de allerlaatste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8 op MTV, daarin werd al snel duidelijk dat er twee kandidaten waren die het wel erg goed met elkaar konden vinden, namelijk Taier en Lakeisha. Na het avontuur zijn ze blijven afspreken en ze maakten zelfs bekend dat ze nu een koppel zijn.

Lakeisha en Taier lieten op Instagram al weten dat ze ondertussen een koppel vormen. Lakeisha kwam er pas bij in de voorlaatste aflevering maar toch heeft ze Taier al helemaal voor zich kunnen winnen. De twee wandelden samen de zee in op het einde van de laatste aflevering. Ze spraken nog regelmatig af in Nederland en dat heeft dus uiteindelijk geleid tot een relatie.

Ontdek meer