Kris Wu opgepakt voor verkrachting

Dieter Blarinckx-01 augustus 2021 om 12:13

Kris Wu, een van de meest bekende K-pop sterren, is afgelopen weekend opgepakt voor verkrachting. De 30-jarige lag al een tijdje onder vuur door de aantijgingen, maar werd nu dus officieel gearresteerd.

“De man in kwestie heeft meerdere vrouwen gemanipuleerd om seksueel contact met hem te hebben”, klinkt het in het statement van de politie van Beijing.

Zélf reageerde hij dit op Instagram: “Ik heb niet eerder gereageerd, omdat ik me niet wilde bemoeien met gerechtelijke procedures. Maar ik kan het niet langer aanzien. Ik heb Du één keer ontmoet op een bijeenkomst van vrienden, op 5 december 2020. Ik heb niemand verplicht om te drinken, heb niemands telefoon in beslag genomen. Als ik de dingen heb gedaan die ze beweert, dan breng ik mezelf naar de gevangenis.”

Hij werd uiteindelijk dit weekend toch opgepakt en ondervraagd. Voorlopig verblijft hij nog in de cel totdat hij voor de rechter mag komen.

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer