Kris Wu opgepakt voor verkrachting

Dieter Blarinckx-01 augustus 2021 om 12:13

Kris Wu, een van de meest bekende K-pop sterren, is afgelopen weekend opgepakt voor verkrachting. De 30-jarige lag al een tijdje onder vuur door de aantijgingen, maar werd nu dus officieel gearresteerd.

“De man in kwestie heeft meerdere vrouwen gemanipuleerd om seksueel contact met hem te hebben”, klinkt het in het statement van de politie van Beijing.

Zélf reageerde hij dit op Instagram: “Ik heb niet eerder gereageerd, omdat ik me niet wilde bemoeien met gerechtelijke procedures. Maar ik kan het niet langer aanzien. Ik heb Du één keer ontmoet op een bijeenkomst van vrienden, op 5 december 2020. Ik heb niemand verplicht om te drinken, heb niemands telefoon in beslag genomen. Als ik de dingen heb gedaan die ze beweert, dan breng ik mezelf naar de gevangenis.”

Hij werd uiteindelijk dit weekend toch opgepakt en ondervraagd. Voorlopig verblijft hij nog in de cel totdat hij voor de rechter mag komen.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer