Lady Gaga schittert in eerste trailer 'House of Gucci'

Dieter Blarinckx-01 augustus 2021 om 12:01

Binnenkort kan je in de bioscoop gaan kijken naar ‘House of Gucci’, een film die het verhaal vertelt achter een van de bekendste modehuizen ter wereld. Lady Gaga heeft een van de hoofdrollen beet en we moeten het toegeven: ze is haast onherkenbaar in de eerste trailer!

“Na drie decennia van liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord krijgen we te zien wat de naam Gucci waard is en hoe ver een familie wil gaan voor ultieme controle”, klinkt het in de synopsis van de film.

‘House of Gucci’ zal vanaf 24 november te zien zijn in de Belgische bioscopen!

Ryan Reynolds start met trainen voor ‘Deadpool 3’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 11:00- Foto:

Instagram donsaladino

Na het succes van de eerste en tweede Deadpool films, is Marvel Studios nu klaar voor de opnames van 'Deadpool 3'. Opnieuw zal Ryan Reynolds de hoofdrol opzich nemen en daarom is hij alvast begonnen aan zijn 'Deadpooltraining'.

Ongeveer 6 jaar geleden kwam de allereerste Deadpool film uit in de cinema. Het verhaal over de komische superheld werd meteen een succes. Nu komt de derde film eraan en die zal opnieuw opgenomen worden met Ryan Reynolds. Hij laat weten dat hij al volop bezig is aan zijn 'Deadpooltraining'.

Lady Gaga wordt Harley Quinn in 'Joker 2'

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram Lady Gaga

Na het grote succes in 2019 van 'Joker' met de fantastische hoofdrolspeler Joaquin Phoenix, kon het natuurlijk niet anders dan dat er een vervolg zou komen. In de vervolgfilm 'Joker: Folie à Deux' krijgt Lady Gaga de rol van Harley Quinn.

We wisten al een tijdje dat de House of Gucci-actrice in onderhandeling was over de vrouwelijke hoofdrol, maar gisteren heeft Lady Gaga zelf het nieuws bevestigd via Twitter. Ze maakte het duidelijk aan de hand van een teaser van de vervolgfilm 'Joker: Folie à Deux'.

Ontdek meer