Lady Gaga schittert in eerste trailer 'House of Gucci'

Dieter Blarinckx-01 augustus 2021 om 12:01

Binnenkort kan je in de bioscoop gaan kijken naar ‘House of Gucci’, een film die het verhaal vertelt achter een van de bekendste modehuizen ter wereld. Lady Gaga heeft een van de hoofdrollen beet en we moeten het toegeven: ze is haast onherkenbaar in de eerste trailer!

“Na drie decennia van liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord krijgen we te zien wat de naam Gucci waard is en hoe ver een familie wil gaan voor ultieme controle”, klinkt het in de synopsis van de film.

‘House of Gucci’ zal vanaf 24 november te zien zijn in de Belgische bioscopen!

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer