Win 5 VIP-tickets voor dé film van het jaar: 'Bittersweet Sixteen'

Samuel Wornoo-16 december 2021 om 12:33

'Bittersweet Sixteen', het filmdebuut van Anna Verheyen-Willaert, gaat op dinsdag 21 december in première. De film is een hedendaags beeld op tienerdrama, jonge liefde, roddels en hormonen. Wij mogen 5 VIP-tickets weggeven voor de première, voor jou en drie vrienden, waar ook de cast langskomt, dus waag hieronder je kans!

Lotte heeft een vreselijk jaar achter de rug. Haar relatie met Astrid, het mooiste en populairste meisje van de school, verpestte haar zelfbeeld. En ook thuis loopt alles mis: haar ouders gaan uit elkaar. We worden ondergedompeld in een wereld van pubers vol hormonen, ontluikende romances, het ontdekken van seksualiteit, en hoe het is om een tiener te zijn. Ze komen allemaal tot een climax op het feest voor Lotte's zestiende verjaardag. De film is vanaf 22 december, een dag na de première, te zien in elke Kinepolis.

Wil jij tickets winnen voor deze topfilm? Doe dan hieronder mee met onze giveaway! Good Luck!

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer