Disneyland Paris komt terug met heus Pride-event

Dieter Blarinckx-16 december 2021 om 07:32

Leuk nieuws voor de Disneyland-fans onder jullie, want op 11 juni 2022 organiseert Disney terug een Disneyland Paris Pride! De editie van volgend jaar zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park en viert de wereldse diversiteit. Er zullen verschillende optredens zijn van internationale artiesten, alsook een kleurrijke en leuke nieuwe parade!

“Disneyland Paris is verheugd om de terugkeer aan te kondigen van het speciale avondevenement Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park komende zomer. Het wordt trotser en kleurrijker dan ooit tevoren, een viering van inclusiviteit tijdens de festiviteiten van het 30-jarig jubileum van het resort. De gasten zullen worden meegesleept in een levendige en vriendelijke feestsfeer vol magie die speciaal voor deze gelegenheid is gecreëerd, met een exclusieve parade, live-optredens van beroemde artiesten, de kans om tot laat in de nacht enkele van onze populairste attracties te ontdekken, verschijningen van je favoriete Disney-personages en nog veel meer”, klinkt het in hun aankondiging.

Tickets zullen te koop zijn vanaf begin volgend jaar, dus stay tuned!

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer