Disneyland Paris komt terug met heus Pride-event

Dieter Blarinckx-16 december 2021 om 07:32

Leuk nieuws voor de Disneyland-fans onder jullie, want op 11 juni 2022 organiseert Disney terug een Disneyland Paris Pride! De editie van volgend jaar zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park en viert de wereldse diversiteit. Er zullen verschillende optredens zijn van internationale artiesten, alsook een kleurrijke en leuke nieuwe parade!

“Disneyland Paris is verheugd om de terugkeer aan te kondigen van het speciale avondevenement Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park komende zomer. Het wordt trotser en kleurrijker dan ooit tevoren, een viering van inclusiviteit tijdens de festiviteiten van het 30-jarig jubileum van het resort. De gasten zullen worden meegesleept in een levendige en vriendelijke feestsfeer vol magie die speciaal voor deze gelegenheid is gecreëerd, met een exclusieve parade, live-optredens van beroemde artiesten, de kans om tot laat in de nacht enkele van onze populairste attracties te ontdekken, verschijningen van je favoriete Disney-personages en nog veel meer”, klinkt het in hun aankondiging.

Tickets zullen te koop zijn vanaf begin volgend jaar, dus stay tuned!

Nieuwe musical 'Vergeet Barbara' krijgt extra shows!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:30

Deze winter kan je in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs gaan genieten van de gloednieuwe musical ‘Vergeet Barbara’. En daar zit véél volk op te wachten, want wegens groot succes zijn er zelfs extra shows toegevoegd in de kerstvakantie!

Vanaf 14 december palmen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans het Studio 100 Pop-Up Theater in, voor een fantastische feelgood-musical!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!

Prijzen variëren tussen de 39 en 199 euro per ticket.

Meer info en tickets kan je hier vinden!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer