Selena Gomez showt grote tatoeage op rug

Karen Luiken-16 december 2021 om 07:19

Selena Gomez heeft haar tattoo-collectie bijgewerkt. Op de rug van de zangeres prijkt nu een behoorlijke inktplaat die gezet werd door de bekende tattoo-artiest Keith ‘Bang Bang’ McCurdy.

Op een foto is te zien dat de tatoeage groter is dan de meeste exemplaren op Selena’s lichaam. En dat is dan ook alles wat over dit ontwerp te zeggen valt. Het beeld laat helaas niet zien wat er precies op de rug van de zangeres staat.

Sommige fans denken dat het om een roos of dromenvanger gaat. Andere mensen vragen zich af of het misschien een hint is voor een aanstaand project of nieuw album van Selena. Als dat laatste waar is, zou het niet de eerste keer zijn dat de artieste zoiets doet. In 2020 liet ze het woord ‘Rare’ in haar nek tatoeëren nadat ze een single met dezelfde naam had uitgebracht.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer