Selena Gomez showt grote tatoeage op rug

Karen Luiken-16 december 2021 om 07:19

Selena Gomez heeft haar tattoo-collectie bijgewerkt. Op de rug van de zangeres prijkt nu een behoorlijke inktplaat die gezet werd door de bekende tattoo-artiest Keith ‘Bang Bang’ McCurdy.

Op een foto is te zien dat de tatoeage groter is dan de meeste exemplaren op Selena’s lichaam. En dat is dan ook alles wat over dit ontwerp te zeggen valt. Het beeld laat helaas niet zien wat er precies op de rug van de zangeres staat.

Sommige fans denken dat het om een roos of dromenvanger gaat. Andere mensen vragen zich af of het misschien een hint is voor een aanstaand project of nieuw album van Selena. Als dat laatste waar is, zou het niet de eerste keer zijn dat de artieste zoiets doet. In 2020 liet ze het woord ‘Rare’ in haar nek tatoeëren nadat ze een single met dezelfde naam had uitgebracht.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer