Metejoor wordt nieuw jurylid in ‘The Voice Kids’

Karen Luiken-16 december 2021 om 06:31

Metejoor gaat als een speer. De zanger, die werd geboren met de naam Joris van Rossem, haalt klus na klus binnen. Is hij nu nog te zien in ‘Dancing With The Stars’, zal hij binnenkort een belangrijke rol hebben in ‘The Voice Kids’.

Eén ding is zeker: Metejoor gaat het druk krijgen het komende jaar. Hij gaat in het voorjaar op tournee en kaartjes voor die shows waren zó gewild, dat de zanger onlangs extra concerten aankondigde. In het totaal zal hij met zijn eigen tour zeven keer op het podium staan in Gent, Oostende, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

Maar daar blijft het dus niet bij, want Metejoor is ook gevraagd voor ‘The Voice Kids’. Daar zal de artiest een plekje innemen op de befaamde rode stoelen om vervolgens de rol van jurylid en coach op zich te nemen.

‘The Voice Kids’ is ergens volgend jaar te zien op VTM.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer