Måneskin annuleert show op Lokerse Feesten

Karen Luiken-01 augustus 2021 om 04:30

De zomer zag er in eerste instantie rooskleurig uit voor fans van Måneskin. De winnaar van het songfestival zou dit seizoen meerdere keren ons Belgenlandje bezoeken voor een optreden. Eén van de geplande shows stond voor aankomende week op de agenda tijdens de Lokerse Feesten, maar door dat feest is nu een streep gezet. Dat maakt de organisatie van het evenement bekend.

Dit keer is het niet het coronavirus dat in de weg staat, maar een blessure van de drummer. “Måneskin liet ons weten dat ze hun concert op de Lokerse Feesten helaas moeten annuleren. Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen”, aldus de organisatie van Lokerse Feesten.

De band is kapot van het nieuws. In een verklaring zeggen de songfestival-winnaars er het volgende over: “Het spijt ons zeer om dit aan te kondigen, maar helaas kunnen we donderdag niet spelen op de Lokerse Feesten. Ethan zal niet op tijd kunnen herstellen om de show te geven. Het gaat goed met hem en hij doet het rustig aan, maar hij heeft vrije tijd nodig. We kunnen niet wachten om jullie te zien en samen plezier te hebben.”

Fans die een kaartje hadden gekocht voor het feest, krijgen hun geld terug.

(foto: Reuters)

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer