Vond je 'Selling Sunset' leuk? Dan moet je deze show ook zien

Karen Luiken-15 december 2021 om 15:37

Peperdure huizen met een jaloersmakend uitzicht, miljonairs die met geld willen strooien en heel veel drama. Die drie ingrediënten blijken een perfecte combinatie voor een succesvolle show op Netflix. Dat bewees ‘Selling Sunset’ al met vier seizoenen (en een vijfde op komst), en bewijst ‘Selling Tampa’ nu opnieuw. De gloednieuwe reeks is eindelijk te zien!

Net zoals de titel is ook de inhoud van ‘Selling Tampa’ op veel gebieden te vergelijken met ‘Selling Sunset’. In beide shows gaat het om dure huizen die door een groep succesvolle makelaars wordt verkocht. Bij ‘Selling Tampa’ gebeurt dat echter niet door de grote bazen van de Oppenheim Group, maar door de powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty.

Dat er veel luxe optrekjes in ‘Selling Tampa’ voorbij komen staat vast. Maar natuurlijk gaat de show ook gepaard met de nodige drama en ruzies. Meer zien? Het complete eerste seizoen staat vanaf nu op Netflix!

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' zijn binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Ontdek meer