Vond je 'Selling Sunset' leuk? Dan moet je deze show ook zien

Karen Luiken-15 december 2021 om 15:37

Peperdure huizen met een jaloersmakend uitzicht, miljonairs die met geld willen strooien en heel veel drama. Die drie ingrediënten blijken een perfecte combinatie voor een succesvolle show op Netflix. Dat bewees ‘Selling Sunset’ al met vier seizoenen (en een vijfde op komst), en bewijst ‘Selling Tampa’ nu opnieuw. De gloednieuwe reeks is eindelijk te zien!

Net zoals de titel is ook de inhoud van ‘Selling Tampa’ op veel gebieden te vergelijken met ‘Selling Sunset’. In beide shows gaat het om dure huizen die door een groep succesvolle makelaars wordt verkocht. Bij ‘Selling Tampa’ gebeurt dat echter niet door de grote bazen van de Oppenheim Group, maar door de powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty.

Dat er veel luxe optrekjes in ‘Selling Tampa’ voorbij komen staat vast. Maar natuurlijk gaat de show ook gepaard met de nodige drama en ruzies. Meer zien? Het complete eerste seizoen staat vanaf nu op Netflix!

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Ontdek meer