Temptations Chelsy reageert op breuk met Joop

Karen Luiken-15 december 2021 om 15:24

Heel even leek het erop dat Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ deze kerst samen zouden doorbrengen. Ze maakten vorige maand bekend een relatie te hebben, maar zetten daar vorige week alweer een punt achter. In navolging van Joop reageert nu ook Chelsy op de breuk.

Het ging mis tijdens een vakantie in Athene, waar Chelsy veel van haar tijd heeft doorgebracht. “Zoals jullie hebben gezien zijn Joop en ik uit elkaar. Nadat ik overspoeld werd met berichten, tags en telefoontjes wil ik hier toch kort wat over kwijt”, zegt Chelsy. “We waren nog maar net samen en besloten om een week op reis te gaan, naar de plaats waar ik heb gewoond. Tijdens de reis is er echter heel veel gebeurd, wat resulteerde in de break-up.”

In tegenstelling tot Joop, die een paar dagen geleden zei dat Chelsy vol twijfels zat, wil de blondine niet verder in detail treden. “Ik ben van mening dat dit privé is. Joop heeft besloten hier wél dieper op in te gaan en dat online te delen. Voor mij was dat een beetje op een overdreven manier. Ik snap dat mensen nu heel veel vragen hebben en mijn kant willen horen.”

Chelsy bevestigt dat er geen sprake is van ruzie, maar of het ooit nog goed gaat komen? Niet als het aan haar ligt. “We blijven vrienden en wensen elkaar het beste.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer