Temptations Chelsy reageert op breuk met Joop

Karen Luiken-15 december 2021 om 15:24

Heel even leek het erop dat Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ deze kerst samen zouden doorbrengen. Ze maakten vorige maand bekend een relatie te hebben, maar zetten daar vorige week alweer een punt achter. In navolging van Joop reageert nu ook Chelsy op de breuk.

Het ging mis tijdens een vakantie in Athene, waar Chelsy veel van haar tijd heeft doorgebracht. “Zoals jullie hebben gezien zijn Joop en ik uit elkaar. Nadat ik overspoeld werd met berichten, tags en telefoontjes wil ik hier toch kort wat over kwijt”, zegt Chelsy. “We waren nog maar net samen en besloten om een week op reis te gaan, naar de plaats waar ik heb gewoond. Tijdens de reis is er echter heel veel gebeurd, wat resulteerde in de break-up.”

In tegenstelling tot Joop, die een paar dagen geleden zei dat Chelsy vol twijfels zat, wil de blondine niet verder in detail treden. “Ik ben van mening dat dit privé is. Joop heeft besloten hier wél dieper op in te gaan en dat online te delen. Voor mij was dat een beetje op een overdreven manier. Ik snap dat mensen nu heel veel vragen hebben en mijn kant willen horen.”

Chelsy bevestigt dat er geen sprake is van ruzie, maar of het ooit nog goed gaat komen? Niet als het aan haar ligt. “We blijven vrienden en wensen elkaar het beste.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer