Zo gedraagt Tom Holland zich op set met Zendaya

Karen Luiken-15 december 2021 om 07:29

Tom Holland en Zendaya hebben niet alleen voor de camera een romantische klik; ook in real life vormen ze een setje. En dat zorgt op de set soms voor een iets te comfortabele sfeer. Tom vertelt in een gesprek met NU.nl dat hij zelfs ongegeneerd scheten laat in het bijzijn van zijn collega’s én vriendin.

De acteur zegt dat de voordelen van werken met iemand waarbij je je comfortabel voelt, eindeloos zijn. “Ik liet bijvoorbeeld laatst een scheet op Zendaya tijdens de opnames. Volgens mij reageerde ze met: nice”, aldus Tom.

Dat er inderdaad geen sprake was van een ongemakkelijke situatie, bevestigt Zendaya: “Ik had er geen last van, want je zat in je Spider-Man-pak. Ik voelde alleen wat geratel op mijn been.” De actrice ontkent zelf scheten te laten waar Tom bij is. “In ieder geval niet dat hij weet.”

Het koppel is vanaf deze week samen te zien in de nieuwe film 'Spider-Man: No Way Home'. De verkoop voor bioscoopkaartjes gaat als een trein.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer