Zo gedraagt Tom Holland zich op set met Zendaya

Karen Luiken-15 december 2021 om 07:29

Tom Holland en Zendaya hebben niet alleen voor de camera een romantische klik; ook in real life vormen ze een setje. En dat zorgt op de set soms voor een iets te comfortabele sfeer. Tom vertelt in een gesprek met NU.nl dat hij zelfs ongegeneerd scheten laat in het bijzijn van zijn collega’s én vriendin.

De acteur zegt dat de voordelen van werken met iemand waarbij je je comfortabel voelt, eindeloos zijn. “Ik liet bijvoorbeeld laatst een scheet op Zendaya tijdens de opnames. Volgens mij reageerde ze met: nice”, aldus Tom.

Dat er inderdaad geen sprake was van een ongemakkelijke situatie, bevestigt Zendaya: “Ik had er geen last van, want je zat in je Spider-Man-pak. Ik voelde alleen wat geratel op mijn been.” De actrice ontkent zelf scheten te laten waar Tom bij is. “In ieder geval niet dat hij weet.”

Het koppel is vanaf deze week samen te zien in de nieuwe film 'Spider-Man: No Way Home'. De verkoop voor bioscoopkaartjes gaat als een trein.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer