Camille Dhont is weer vrijgezel

Karen Luiken-15 december 2021 om 07:18

Camille Dhont sluit het jaar af met vervelend nieuws. De zangeres en actrice laat volgens Dag Allemaal weten dat ze vrijgezel is. Zij en haar vriend Tim Tielemans zijn niet langer samen.

De voormalige lovebirds waren een paar maanden samen. “Ik heb het superdruk en ik voel me goed alleen”, aldus Camille. “Ik heb op dit moment geen zin om te daten. Ik geloof dat je niks moet forceren. Ik zal wel iemand leren kennen als dat moet gebeuren.”

In tegenstelling tot de ‘#LikeMe’-ster zou Tim, bekend van de groep Bandits, inmiddels wel een nieuwe vriendin hebben.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer