Billie Eilish blij met steun Justin Bieber

Karen Luiken-31 juli 2021 om 12:45

Billie Eilish heeft een bijzondere band met Justin Bieber. De zangeres beschouwt de ‘Baby’-ster als vriend, maar tegelijkertijd ook als mentor. Ze heeft namelijk ontzettend veel aan de steun die ze van hem krijgt sinds ze beroemd is. Dat zegt ze in een gesprek met ‘The Morning Mash Up’.

Billie was nog een jong meisje toen de hele wereld kennis maakte met haar muziek. Ze werd in één klap beroemd en moest dealen met alle aandacht die ze plotseling kreeg. Iemand die haar daarbij heeft geholpen, is Justin Bieber. “Hij is de liefste ooit”, zegt de zangeres over hem. “Ik hou van hem. Hij is een goede vriend van mij. Hij is zo behulpzaam voor mij geweest, vooral in het omgaan met roem.”

De twee hebben regelmatig contact met elkaar. “Hij belt me soms en zegt dan dingen waardoor ik me gehoord voel. Hij geeft me het gevoel alsof ik niet de enige ben die dit meemaakt. Dat is heel fijn.”

Justin liet in een eerder interview al weten dat hij altijd voor Billie klaar zal staan. “Ik wil haar beschermen. Ik wil niet dat ze zichzelf verliest. Ze mag niet de dingen meemaken die ik heb meegemaakt. Dat wens ik niemand toe.”


(foto: Reuters)

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer