Billie Eilish blij met steun Justin Bieber

Karen Luiken-31 juli 2021 om 12:45

Billie Eilish heeft een bijzondere band met Justin Bieber. De zangeres beschouwt de ‘Baby’-ster als vriend, maar tegelijkertijd ook als mentor. Ze heeft namelijk ontzettend veel aan de steun die ze van hem krijgt sinds ze beroemd is. Dat zegt ze in een gesprek met ‘The Morning Mash Up’.

Billie was nog een jong meisje toen de hele wereld kennis maakte met haar muziek. Ze werd in één klap beroemd en moest dealen met alle aandacht die ze plotseling kreeg. Iemand die haar daarbij heeft geholpen, is Justin Bieber. “Hij is de liefste ooit”, zegt de zangeres over hem. “Ik hou van hem. Hij is een goede vriend van mij. Hij is zo behulpzaam voor mij geweest, vooral in het omgaan met roem.”

De twee hebben regelmatig contact met elkaar. “Hij belt me soms en zegt dan dingen waardoor ik me gehoord voel. Hij geeft me het gevoel alsof ik niet de enige ben die dit meemaakt. Dat is heel fijn.”

Justin liet in een eerder interview al weten dat hij altijd voor Billie klaar zal staan. “Ik wil haar beschermen. Ik wil niet dat ze zichzelf verliest. Ze mag niet de dingen meemaken die ik heb meegemaakt. Dat wens ik niemand toe.”


(foto: Reuters)

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer