Billie Eilish blij met steun Justin Bieber

Karen Luiken-31 juli 2021 om 12:45

Billie Eilish heeft een bijzondere band met Justin Bieber. De zangeres beschouwt de ‘Baby’-ster als vriend, maar tegelijkertijd ook als mentor. Ze heeft namelijk ontzettend veel aan de steun die ze van hem krijgt sinds ze beroemd is. Dat zegt ze in een gesprek met ‘The Morning Mash Up’.

Billie was nog een jong meisje toen de hele wereld kennis maakte met haar muziek. Ze werd in één klap beroemd en moest dealen met alle aandacht die ze plotseling kreeg. Iemand die haar daarbij heeft geholpen, is Justin Bieber. “Hij is de liefste ooit”, zegt de zangeres over hem. “Ik hou van hem. Hij is een goede vriend van mij. Hij is zo behulpzaam voor mij geweest, vooral in het omgaan met roem.”

De twee hebben regelmatig contact met elkaar. “Hij belt me soms en zegt dan dingen waardoor ik me gehoord voel. Hij geeft me het gevoel alsof ik niet de enige ben die dit meemaakt. Dat is heel fijn.”

Justin liet in een eerder interview al weten dat hij altijd voor Billie klaar zal staan. “Ik wil haar beschermen. Ik wil niet dat ze zichzelf verliest. Ze mag niet de dingen meemaken die ik heb meegemaakt. Dat wens ik niemand toe.”


(foto: Reuters)

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer