'The Nightmare Before Christmas'-skins komen naar Fall Guys

Nico De Greef-14 december 2021 om 18:18

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Disney slaan de handen in elkaar voor een nieuwe crossover. De inwoners van Halloween Town uit de kerstklassieker The Night Before Christmas komen naar de game!

Van 16 t.e.m. 27 december kunnen spelers deelnemen aan een gloednieuw in-game evenement dat helemaal in het teken staat van Tim Burton's The Night Before Christmas. Gedurende deze periode kunnen ze skins vrijspelen die zijn gebaseerd op de burgemeester van Halloween Town, Sally, Jack Skellington en Santa Jack.

Zoals wel vaker het geval is met crossovers in Fall Guys, zullen spelers één van de kostuums kunnen verdienen door aan een speciaal event deel te nemen waarbij ze punten moeten verdienen door een reeks willekeurige challenges te voltooien. De overige kostuums zullen beurtelings via de in-game shop beschikbaar worden gemaakt.

Fall Guys is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen. Waar het vorige seizoen nog uit een jungle-thema bestond, staat seizoen 6 in het thema van één groot feest.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer