Billie Eilish over coronabesmetting: 'Het was verschrikkelijk'

Karen Luiken-14 december 2021 om 16:35

Het coronavirus heeft Billie Eilish goed te pakken gehad. De zangeres vertelt in een gesprek met Howard Stern dat het vaccin hoogstwaarschijnlijk haar leven heeft gered.

“Het was erg”, aldus Billie over haar besmetting afgelopen zomer. “Ik ging niet dood, maar dat neemt niet weg dat het verschrikkelijk was. Het was echt erg. Ik heb nog steeds klachten. Ik ben bijna twee maanden ziek geweest.”

Billie weet zeker dat ze haar inmiddels (zo goed als) herstelde gezondheid te danken heeft aan het vaccin. “Ik denk dat als ik niet was ingeënt, ik dood was gegaan omdat het zo erg was.”

Bij haar broer Finneas is de schade volgens Billie ook bespaard gebleven dankzij de inentingen die hij heeft gehad. “Het vaccin is geweldig. Het heeft Finneas gered van corona, mijn ouders en mijn vrienden.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer