Billie Eilish over coronabesmetting: 'Het was verschrikkelijk'

Karen Luiken-14 december 2021 om 16:35

Het coronavirus heeft Billie Eilish goed te pakken gehad. De zangeres vertelt in een gesprek met Howard Stern dat het vaccin hoogstwaarschijnlijk haar leven heeft gered.

“Het was erg”, aldus Billie over haar besmetting afgelopen zomer. “Ik ging niet dood, maar dat neemt niet weg dat het verschrikkelijk was. Het was echt erg. Ik heb nog steeds klachten. Ik ben bijna twee maanden ziek geweest.”

Billie weet zeker dat ze haar inmiddels (zo goed als) herstelde gezondheid te danken heeft aan het vaccin. “Ik denk dat als ik niet was ingeënt, ik dood was gegaan omdat het zo erg was.”

Bij haar broer Finneas is de schade volgens Billie ook bespaard gebleven dankzij de inentingen die hij heeft gehad. “Het vaccin is geweldig. Het heeft Finneas gered van corona, mijn ouders en mijn vrienden.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer