André Hazes cancelt alle optredens voor volgend jaar

Karen Luiken-14 december 2021 om 16:27

André Hazes keert voorlopig niet terug naar het podium. De zanger had al optredens geschrapt die gepland stonden in de lente van 2022, maar heeft nu besloten alle afspraken voor het komende jaar te cancelen.

De rigoureuze beslissing heeft alles te maken met de burn-out waar André momenteel mee kampt. "De afgelopen periode heeft André zich volledig teruggetrokken om te herstellen van zijn emotionele burn-out", laat zijn management aan RTL Boulevard weten. "André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust."

Er zit voor de ‘Leef’-artiest niks anders op dan een jaartje ‘vrij’ te nemen.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer