In stijl voorbereiden op feestdagen met nieuwe collectie CFÉ Belgium

Karen Luiken-14 december 2021 om 16:52

De feestdagen naderen en dat betekent dat verlanglijstjes nu écht moeten worden ingevuld. Wie geen idee heeft wat er gevraagd moet worden, zou eens een kijkje moeten nemen bij SIDESTEP STUDIO. Dat merk heeft een in samenwerking met CFÉ Belgium, het modelabel van de Belgische ontwerpster Tonya Mas, een toffe collectie gelanceerd.

CFÉ Belgium is anders dan alle andere modemerken die ons land rijk is. Designer Tonya Mas creëert namelijk kleding die geïnspireerd is op haar favoriete drankjes. De CFÉ X SIDESTEP-drop is gewijd aan haar nieuwe favoriet: een verfrissende lavendel ijsthee. Hoe je dat terugziet in de collectie? De kleur.

De samenwerking bestaat uit een sweatpants (69 euro), sweatshirt (69 euro) en een cropped top (35 euro). Je kunt de limited collectie shoppen in de SIDESTEP-winkels in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Rotterdam of Stuttgart.

"Ik ben zo blij dat SIDESTEP in mij geloofde en dat ze besloten om onze collectie niet alleen in België maar in verschillende landen te lanceren”, zegt Tonya. “Het is altijd al mijn doel geweest om internationaal te gaan met CFÉ, dus ik ben enorm blij dat ik dat nu samen met SIDESTEP STUDIO kan doen.”

1
2
3
4

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer