In stijl voorbereiden op feestdagen met nieuwe collectie CFÉ Belgium

Karen Luiken-14 december 2021 om 16:52

De feestdagen naderen en dat betekent dat verlanglijstjes nu écht moeten worden ingevuld. Wie geen idee heeft wat er gevraagd moet worden, zou eens een kijkje moeten nemen bij SIDESTEP STUDIO. Dat merk heeft een in samenwerking met CFÉ Belgium, het modelabel van de Belgische ontwerpster Tonya Mas, een toffe collectie gelanceerd.

CFÉ Belgium is anders dan alle andere modemerken die ons land rijk is. Designer Tonya Mas creëert namelijk kleding die geïnspireerd is op haar favoriete drankjes. De CFÉ X SIDESTEP-drop is gewijd aan haar nieuwe favoriet: een verfrissende lavendel ijsthee. Hoe je dat terugziet in de collectie? De kleur.

De samenwerking bestaat uit een sweatpants (69 euro), sweatshirt (69 euro) en een cropped top (35 euro). Je kunt de limited collectie shoppen in de SIDESTEP-winkels in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Rotterdam of Stuttgart.

"Ik ben zo blij dat SIDESTEP in mij geloofde en dat ze besloten om onze collectie niet alleen in België maar in verschillende landen te lanceren”, zegt Tonya. “Het is altijd al mijn doel geweest om internationaal te gaan met CFÉ, dus ik ben enorm blij dat ik dat nu samen met SIDESTEP STUDIO kan doen.”

1
2
3
4

Timothée Chalamet lanceert eerste eigen hoodie

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 07:19

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft via zijn eigen instagram bekendgemaakt dat hij een eigen hoodie lanceert. Die hoodie is een samenwerking met Haider Ackermann.

De hoodie komt er niet zomaar, want Timothée en Haider wilden al langer samen iets doen maar vonden nooit de juiste opportuniteit. In augustus hoorden de twee over de humanitaire crisis in Afghanistan, waarna ze de koppen even bij mekaar staken. De volledige opbrengst van de hoodie gaat 100% naar Afghanistan Libre, een organisatie die zich ter plaatste inzet voor de getroffenen van de crisis.

De witte hoodie is in twee maten beschikbaar, in medium en large. Voor één exemplaar betaal je zo'n 175 euro. Meer info kan je hier vinden.

Superga en Hailey Bieber brengen nieuwe schoenencollectie uit en TAGMAG mag er twee paar weggeven!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2021 om 16:00

Al sinds 1911 voorziet Superga de wereld van stijlvolle tennissneakers. Met hun laatste campagne onderstreept het Italiaanse label nog maar eens waarom zij de kroon spannen als het aankomt op tijdloze sneakers. Ze sloegen de handen in elkaar met fashion icoon Hailey Bieber.

Het 24-jarige model staat bij velen bovenaan hun Pinterest-bord en is daarom ook de perfecte keuze voor deze effortless chic en tomboy collectie. We kennen het merk vooral van de botjes met rubberen zool maar daar stopt het niet bij! Hailey en Superga brachten ook een hippe regenlaars uit en daar mogen wij twee paar van weggeven! Ontdek hier de gehele collectie!

Wil jij kans maken op zo'n paar regenlaarzen? Doe dan mee aan onderstaande give-away en wie weet stap jij binnenkort in stijl door de regen!

Ontdek meer