Vrouw verkoopt eigen scheetjes en verdient daar goud geld mee

Karen Luiken-14 december 2021 om 07:36

Wil je makkelijk geld verdienen? Doe dan wat realityster Stephanie Matto doet. Zij verkoopt haar scheten aan vreemden en verdient daar tienduizenden euro’s mee.

Jep, dat lees je goed. Stephanie, bekend van de ‘Blind Getrouwd’-achtige show ’90 Day Fiancé’, laat winden in een glazen pot, sluit de bovenkant en stuurt het pakket vervolgens op naar wildvreemde mensen. Per scheet verdient ze een kleine 900 euro.

Om de windjes zo vies mogelijk te laten ruiken, eet Stephanie voor werktijd bonen, hardgekookte eieren, een eiwitshake en yoghurt. “Ik vind het leuk om bloemblaadjes toe te voegen”, vertelt ze volgens Buzzfeed. “Ik heb het gevoel dat ze ervoor zorgen dat de geur langer behouden blijft.”

In één week tijd verdiende Stephanie ruim 44.000 euro aan de verkoop van haar scheetjes. “In de afgelopen jaren heb ik berichten gekregen van mensen die mijn versleten bh’s, slipjes, haar en badwater wilden kopen. Maar het verkopen van windjes is leuker, eigenzinniger en unieker.”

Kwart Vlamingen fantaseert weleens over collega

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:24

Schaam je niet als je ooit een erotische droom over een collega of leidinggevende hebt gehad. Je zou namelijk niet de enige zijn. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 27 procent van alle Vlamingen dit ooit heeft meegemaakt.

Mannen blijken volgens het onderzoek van Deals.be vaker spannend te dromen dan vrouwen. Het gaat om 36 procent tegenover 17 procent. “De gemiddelde Vlaming brengt een groot gedeelte van zijn leven werkend door”, zegt Vince Franke van Deals.be. “De kans dat je onder werktijd de liefde van je leven ontmoet, is daardoor veel groter dan de meeste mensen beseffen.”

Eén op de zes ondervraagden heeft ooit het bed gedeeld met een collega. Maar meer dan de helft van hen zou nooit een relatie met een collega aangaan.

Seksueel getinte conversaties zijn voor veel respondenten verboden gebied. Een grote meerderheid, zo blijkt uit het onderzoek, vindt dat de werkvloer geen geschikte plek is om het over intimiteit te hebben. Zo’n 68 procent van de vrouwen vindt dit, maar mannen lijken er iets minder moeite mee te hebben. Onder die groep gaat het om 57 procent.

Belg wint ruim 142 miljoen met EuroMillions

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:08- Foto:

Photo by Ibrahim Boran on Unsplash

Ons land heeft er een nieuwe multimiljonair bij. Een Belg heeft ruim 142 miljoen euro gewonnen bij EuroMillions. Dat meldt de Nationale Loterij.

Het gaat om precies te zijn om een prijzenpot van 142.897.164 euro. Al dat geld gaat nu naar een Belg die alle cijfers juist had. De winnende cijfers waren 12 - 20 - 25 - 26 - 27. De sterren 8 en 12.

Hoewel het om een enorm bedrag gaat, is het niet de grootste EuroMillions-jackpot uit de Belgische geschiedenis. Vijf jaar geleden won iemand ruim 153 miljoen euro en een jaar daarvoor stond de teller zelfs op ruim 168 miljoen euro.

Aanstaande vrijdag valt er een nieuwe prijs te winnen. De pot bevat nu 17 miljoen euro.

Ontdek meer