Vrouw verkoopt eigen scheetjes en verdient daar goud geld mee

Karen Luiken-14 december 2021 om 07:36

Wil je makkelijk geld verdienen? Doe dan wat realityster Stephanie Matto doet. Zij verkoopt haar scheten aan vreemden en verdient daar tienduizenden euro’s mee.

Jep, dat lees je goed. Stephanie, bekend van de ‘Blind Getrouwd’-achtige show ’90 Day Fiancé’, laat winden in een glazen pot, sluit de bovenkant en stuurt het pakket vervolgens op naar wildvreemde mensen. Per scheet verdient ze een kleine 900 euro.

Om de windjes zo vies mogelijk te laten ruiken, eet Stephanie voor werktijd bonen, hardgekookte eieren, een eiwitshake en yoghurt. “Ik vind het leuk om bloemblaadjes toe te voegen”, vertelt ze volgens Buzzfeed. “Ik heb het gevoel dat ze ervoor zorgen dat de geur langer behouden blijft.”

In één week tijd verdiende Stephanie ruim 44.000 euro aan de verkoop van haar scheetjes. “In de afgelopen jaren heb ik berichten gekregen van mensen die mijn versleten bh’s, slipjes, haar en badwater wilden kopen. Maar het verkopen van windjes is leuker, eigenzinniger en unieker.”

Kunstencentrum Vooruit krijgt een bijzondere naam

Sofie Verbeeck-18 mei 2022 om 09:00- Foto:

Photo by Erik Mclean on Unsplash

VIERNULVIER, dat is de nieuwe naam van het Gentse kunstencentrum. Sommigen weten misschien wel wat dat betekent. De nieuwe naam verwijst namelijk naar de 404-foutmelding die je krijgt wanneer een webpagina onbereikbaar is.

Het kunstencentrum dat vroeger De Vooruit heette, wilde van naam veranderen nadat de politieke partij SP.A zijn naam in Vooruit had veranderd. Al zal het gebouw zelf wel De Vooruit blijven heten. De nieuwe naam verwijst naar een internationale foutcode. Volgens de woordvoerder is dat omwille van de vele errors waarop ze botsten tijdens de zoektocht naar een andere naam.

Gwyneth Paltrow komt met luxeluiers met diamanten!

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:59

Gwyneth Paltrow, de Amerikaanse actrice die vaak de headlines haalt met haar vreemde producten onder haar lifestylemerk Goop, komt met een luxeluier met edelstenen.

Dat nieuws maakte Goop zelf bekend via sociale media. De luiers in kwestie zouden gemaakt zijn van alpacawol en zouden daarnaast ook enkele duren edelstenen bevatten. Maar wie edelstenen zegt, denkt ook automatisch aan een stevig prijskaartje. Een pak van 12 luiers zou zelfs zo’n 115 euro kosten!

Gwyneth zelf zegt dat het eerder om een publiciteitsstunt gaat. “Met ‘The Diapér’ willen Goop en Gwyneth Paltrow een Amerikaanse wet in vraag stellen, die maakt dat luiers in 33 Amerikaanse staten belast worden tegen hetzelfde tarief als luxegoederen. Daardoor zijn luiers voor veel gezinnen moeilijk betaalbaar”, klinkt het.

Ontdek meer