Lil Kleine en Jaimie Vaes weer helemaal happy

Karen Luiken-14 december 2021 om 07:20

Wie de social media-kanalen van Lil Kleine en Jaimie Vaes de afgelopen tijd in de gaten heeft gehouden, zal het al gezien hebben: de twee zijn na een tijdelijke break weer samen. Nieuws dat overigens ook bevestigd wordt door Jaimie herself. Zij zegt in een interview met Cosmopolitan dat haar toekomst (met Lil Kleine) er weer rooskleurig uitziet.

Een paar maanden geleden besloten Jaimie en Lil Kleine even afstand van elkaar te nemen na het Ibiza-incident. Zij vertrok naar het zonnige zuiden, hij bleef achter in Nederland. Blijkbaar heeft de tijd apart van elkaar hen goed gedaan, want volgens Jaimie gaat alles weer zoals vanouds.

“Ik mag niet klagen. Ik ben voor zover ik weet gezond, ik voel me goed en mijn tweede huis is het fijne, vooral zonnige Ibiza. Ook op relatiegebied ziet het er voorspoedig uit, maar bovenal geniet ik van mijn heerlijke, lieve zoontje”, aldus Jaimie.

De realityster vertelt dat daar wel een aantal pittige maanden aan vooraf zijn gegaan. “Als ik het in een paar woorden zou omschrijven: turbulent, gek en onverwacht. Vooral turbulent. En dan bedoel ik even los van Covid; vooral op persoonlijk gebied was het natuurlijk best een heftig jaar. Het leek alsof alles instortte, en ik had te dealen met veel meningen van anderen over mij. Vooral negatieve meningen; dat hoort er blijkbaar bij.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer