Lil Kleine en Jaimie Vaes weer helemaal happy

Karen Luiken-14 december 2021 om 07:20

Wie de social media-kanalen van Lil Kleine en Jaimie Vaes de afgelopen tijd in de gaten heeft gehouden, zal het al gezien hebben: de twee zijn na een tijdelijke break weer samen. Nieuws dat overigens ook bevestigd wordt door Jaimie herself. Zij zegt in een interview met Cosmopolitan dat haar toekomst (met Lil Kleine) er weer rooskleurig uitziet.

Een paar maanden geleden besloten Jaimie en Lil Kleine even afstand van elkaar te nemen na het Ibiza-incident. Zij vertrok naar het zonnige zuiden, hij bleef achter in Nederland. Blijkbaar heeft de tijd apart van elkaar hen goed gedaan, want volgens Jaimie gaat alles weer zoals vanouds.

“Ik mag niet klagen. Ik ben voor zover ik weet gezond, ik voel me goed en mijn tweede huis is het fijne, vooral zonnige Ibiza. Ook op relatiegebied ziet het er voorspoedig uit, maar bovenal geniet ik van mijn heerlijke, lieve zoontje”, aldus Jaimie.

De realityster vertelt dat daar wel een aantal pittige maanden aan vooraf zijn gegaan. “Als ik het in een paar woorden zou omschrijven: turbulent, gek en onverwacht. Vooral turbulent. En dan bedoel ik even los van Covid; vooral op persoonlijk gebied was het natuurlijk best een heftig jaar. Het leek alsof alles instortte, en ik had te dealen met veel meningen van anderen over mij. Vooral negatieve meningen; dat hoort er blijkbaar bij.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer