Samurai Jack keert terug in nieuwe game

Nico De Greef-27 februari 2020 om 00:50

Fans van de old-school Cartoon Network-serie ‘Samurai Jack’ zullen over de wolken zijn door deze aankondiging: er komt een nieuwe Samurai Jack game en de release staat gepland voor dit jaar!

De game heet ‘Samurai Jack: Battle Through Time’ en vertelt een origineel verhaal dat zich afspeelt net voor het grote eindgevecht met Aku. In de game neem je de rol aan van Samurai Jack, de grootste krijger aller tijden, en reis je door de tijd om de kwaadaardige heerschappij van Aku voor eens en altijd te stoppen. Net zoals in de cartoon kun je via portalen naar het verleden en de toekomst reizen om er personages te ontmoeten en momenten te herbeleven uit al je favoriete afleveringen.

Onderstaande reveal trailer onthult dat spelers beschikking krijgen over een uitgebreid arsenaal aan wapens waaronder zwaarden, hamers en geweren die ze vrij kunnen gebruiken in de vele gevechten.

‘Samurai Jack: Battle Through Time’ wordt gemaakt door de Japanse ontwikkelaar Soleil in samenwerking met Adult Swim Games en moet ergens in de zomer verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch.

1
2
3

Populaire sitcom The Office krijgt een mobiele game!

Nico De Greef-16 september 2021 om 16:17

Ondanks het feit dat er al acht jaar geen nieuwe afleveringen van The Office meer zijn verschenen, is de Amerikaanse comedyserie anno 2021 nog steeds ongelooflijk populair. In 2020 jaar werd de sitcom nog uitgeroepen als de meest gestreamde serie (sorry Friends-fan) van dat jaar en binnenkort kunnen fans aan de slag met de allereerste mobiele game over de reeks.

In het spel The Office: Somehow We Manage moeten gamers ervoor zorgen dat het papierbedrijf Dunder Mifflin winst blijft maken. Aan het begin van het spel beschikken spelers over één bureau om papier te verkopen. Naarmate ze meer geld verdienen, kunnen ze meerdere bureau's kopen en deze upgraden om nog meer geld te verdienen. Onder meer de personages Michael Scott, Jim Halpert, Pam Beesly en Dwight Schrute komen in het spel voor, maar spelers kunnen zich ook verkleden als hun favoriete varianten van de karakters waaronder Prison Mike, Farmer Dwight en Three Hole Punch Jim.

Daarnaast kunnen spelers ook tal van leuke momenten uit de sitcom herbeleven. Zo zitten er in de game scènes verwerkt uit onder andere de afleveringen 'The Dundies' en 'Dinner Party'. Wekelijkse in-game events moeten er tot slot voor zorgen dat gamers zich nooit hoeven te vervelen.

The Office: Somehow We Manage wordt ontwikkeld door East Side Games in samenwerking met Universal Games en verschijnt later dit jaar voor iOS- en Android-smartphones. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Hieronder een aantal screenshots van het spel:

1
2
3
4
5

Star Wars: Hunters laat je vechten in arena's

Nico De Greef-14 september 2021 om 21:09

Star Wars: Hunters werd in februari officieel aangekondigd tijdens de allereerste Nintendo Direct van het jaar. Echter was toen nog niet veel over de game bekend en kregen we ook niet meer dan een nietszeggende teaser te zien waar niemand iets wijzer van werd.

Dankzij een nieuwe infodump leren we nu dat Star Wars: Hunters een free-to-play titel is dat volgend jaar uit moet komen voor mobiel (iOS, Android) en de Nintendo Switch. Het spel draait om team based online multiplayergevechten die in real-time plaatsvinden in allerlei arena's. Om te winnen moeten spelers met hun squad andere squads uitschakelen.

In tegenstelling tot voorgaande spellen waar gamers de controle nemen over iconische Star Wars-personages, pakt Star Wars: Hunters het net iets anders aan door spelers te laten vechten met unieke en nog nooit eerder geziene karakters die exclusief voor de game zijn gecreëerd, waaronder een Wookie-krijger genaamd Grozz, een robot met lichtzwaard en een dark sider bekend als Rieve.

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg leuk en spannend, maar zien ze er ook cool uit, horen we je denken. Dit is jouw geluksdag, want ontwikkelaar Zynga (maker van de beroemde mobiele game FarmVille en de ontwikkelaar van Star Wars: Hunters) heeft zonet een spiksplinternieuwe trailer én screenshots gelanceerd waarin je alvast kennis kunt maken met een aantal van de karakters in de game!

En, welke is jouw favoriet?

1
2
3
4

Ontdek meer