V van BTS breekt twee Guinness World Records!

Dieter Blarinckx-14 december 2021 om 06:54

De 25-jarige BTS-zanger V, wiens echte naam eigenlijk Kim Taehyung is, heeft twee zotte Guinness World Records gebroken. Hij creëerde zijn eerste eigen instagram waarop hij in de eerste 43 minuten al 1 miljoen volgers verzameld had. Na 4 uur en 52 minuten zat hij al aan 10 miljoen volgers. Met die indrukwekkende cijfers brak V twee Guinness World Records, die van individu die het snelst 1 miljoen volgers haalt op Instagram en die van individu die het snelst 10 miljoen volgers haalt.

De vorige records stonden op naam van Rupert Grint, Jennifer Aniston en TAEIL MOON van boyband NCT.

Proficiat V!

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer