'Assassin's Creed' lanceert meest ambitieuze uitbreiding tot op heden

Nico De Greef-13 december 2021 om 18:38

Ubisoft heeft een nieuwe uitbreiding voor Assassin's Creed: Valhalla aangekondigd. De uitbreiding, getiteld Dawn of Ragnarök, staat gepland voor release in maart 2022 en wordt door de uitgever omschreven als de "meest ambitieuze uitbreiding in de geschiedenis van de franchise".

Die woorden gebruiken ze niet zomaar, want Dawn of Ragnarök bevat maar liefst vijfendertig uur aan gloednieuwe content. Oftewel: de lengte van een volledig nieuwe game.

In de uitbreiding Dawn of Ragnarök treden spelers in de voetsporen van Odin, de Noorse god van oorlog en wijsheid, en moeten ze op missie gaan om hun zoon Baldr te redden, die werd ontvoerd en nu ergens opgesloten zit in Svartalfheim, het mythische rijk van de dwergen.

Klein detail: Svartalfheim wordt op dit moment ook aangevallen door de onverslaanbare vuurreus Surtr en zijn leger van ijsreuzen en vuurdemonen.

Enkel door samen te werken met de dwergen en hun nieuwe goddelijke vaardigheden in de strijd te gooien (waaronder het vermogen om verslagen vijanden te laten herrijzen en deze aan jouw zijde te laten vechten) kunnen spelers hun missie met succes voltooien en de nine realms behoeden voor totale vernietiging.

Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarök is vanaf 10 maart verkrijgbaar. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer en enkele screenshots:

1
2
3
4

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer