Babette uit ‘K2 zoekt K3’ lanceert eerste single

Dieter Blarinckx-13 december 2021 om 16:24

Hoewel een toekomst als blond K3'tje er voor deelneemster Babette niet inzat, wil dat niet zeggen dat we ze niet meer zullen horen. En dat heeft ze eens te meer bewezen. De Nederlandse blondine lanceerde immers zopas haar eerste eigen single 'What About Sunday'.

“Toen ik thuiskwam van de K3-bootcamp, had ik iets nodig om de draad weer op te pakken. Iets om weer terug te komen bij mezelf, maar ik wist niet goed wat. Een paar heel lieve dierbaren hebben me toen regelrecht de studio in getrokken, en daar kwam What About Sunday tot stand. Het was geweldig om te doen: Ik heb me vocaal helemaal uitgeleefd!”, staat de lezen in de caption.

What About Sunday gaat over het koesteren van de mooie momenten in je leven. Als je altijd maar druk bezig bent met je ambities, je studie, je werk, vergeet je daar soms bij stil te staan, terwijl dat juist de momenten zijn die er zo veel toe doen! Liefde, familie, vrienden, passies, muziek, de kleine dingen. Dat is wat het leven zo waardevol maakt en wat je helpt als het allemaal even niet zo loopt als je zou willen.”

“Ik heb heel veel zin om de komende tijd verschillende muziekstijlen te gaan uitproberen. What a feeling om de laatste maand van dit jaar te starten. Ik ben zo mega dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen om te ontwikkelen!”

Beluister haar debuutsingle hier:

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer