Babette uit ‘K2 zoekt K3’ lanceert eerste single

Dieter Blarinckx-13 december 2021 om 16:24

Hoewel een toekomst als blond K3'tje er voor deelneemster Babette niet inzat, wil dat niet zeggen dat we ze niet meer zullen horen. En dat heeft ze eens te meer bewezen. De Nederlandse blondine lanceerde immers zopas haar eerste eigen single 'What About Sunday'.

“Toen ik thuiskwam van de K3-bootcamp, had ik iets nodig om de draad weer op te pakken. Iets om weer terug te komen bij mezelf, maar ik wist niet goed wat. Een paar heel lieve dierbaren hebben me toen regelrecht de studio in getrokken, en daar kwam What About Sunday tot stand. Het was geweldig om te doen: Ik heb me vocaal helemaal uitgeleefd!”, staat de lezen in de caption.

What About Sunday gaat over het koesteren van de mooie momenten in je leven. Als je altijd maar druk bezig bent met je ambities, je studie, je werk, vergeet je daar soms bij stil te staan, terwijl dat juist de momenten zijn die er zo veel toe doen! Liefde, familie, vrienden, passies, muziek, de kleine dingen. Dat is wat het leven zo waardevol maakt en wat je helpt als het allemaal even niet zo loopt als je zou willen.”

“Ik heb heel veel zin om de komende tijd verschillende muziekstijlen te gaan uitproberen. What a feeling om de laatste maand van dit jaar te starten. Ik ben zo mega dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen om te ontwikkelen!”

Beluister haar debuutsingle hier:

Zien: Adele in tranen tijdens eerste grote concert in Londen

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 08:10

Eerder deze week stond Adele voor het eerst in vijf jaar terug op een groot podium in haar hometown Londen. En dat bracht de tranen letterlijk in haar ogen.

Vrijdagavond trad Adele op in Hyde Park voor zo’n 65.000 mensen. Het was de eerste keer in vijf jaar dat ze terug op een groot podium voor zo’n groot publiek zong. En dat ging natuurlijk gepaard met wat gevoelens en traantjes.

Bij haar openingsnummer ‘Hello’ kreeg ze het even moeilijk en zei ze in tranen: "Ik ben zo blij om hier te zijn!”.

Bekijk enkele beelden hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer