Babette uit ‘K2 zoekt K3’ lanceert eerste single

Dieter Blarinckx-13 december 2021 om 16:24

Hoewel een toekomst als blond K3'tje er voor deelneemster Babette niet inzat, wil dat niet zeggen dat we ze niet meer zullen horen. En dat heeft ze eens te meer bewezen. De Nederlandse blondine lanceerde immers zopas haar eerste eigen single 'What About Sunday'.

“Toen ik thuiskwam van de K3-bootcamp, had ik iets nodig om de draad weer op te pakken. Iets om weer terug te komen bij mezelf, maar ik wist niet goed wat. Een paar heel lieve dierbaren hebben me toen regelrecht de studio in getrokken, en daar kwam What About Sunday tot stand. Het was geweldig om te doen: Ik heb me vocaal helemaal uitgeleefd!”, staat de lezen in de caption.

What About Sunday gaat over het koesteren van de mooie momenten in je leven. Als je altijd maar druk bezig bent met je ambities, je studie, je werk, vergeet je daar soms bij stil te staan, terwijl dat juist de momenten zijn die er zo veel toe doen! Liefde, familie, vrienden, passies, muziek, de kleine dingen. Dat is wat het leven zo waardevol maakt en wat je helpt als het allemaal even niet zo loopt als je zou willen.”

“Ik heb heel veel zin om de komende tijd verschillende muziekstijlen te gaan uitproberen. What a feeling om de laatste maand van dit jaar te starten. Ik ben zo mega dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen om te ontwikkelen!”

Beluister haar debuutsingle hier:

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Ontdek meer