Zien: eerste trailer 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'

Dieter Blarinckx-13 december 2021 om 16:03

Lumos Maxima!

Goed nieuws voor de Potterheads onder jullie, want we hebben eindelijk een eerste trailer voor 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'. De film is het derde en nieuwe hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise.

In 'The Secrets of Dumbledore' nemen we het samen met Newt en zijn magische bende op tegen de opkomende bad guy Grindelwald. In de trailer zien we een aantal oude bekenden, maar ook enkele nieuwe gezichten.

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' zal vanaf april te zien zijn in de bioscoop.

Check de trailer hieronder!

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer