Doe mee aan onze give-away en maak kans op een gloednieuwe DVD van 'The Suicide Squad'!

Lola Obasuyi Van Acker-14 december 2021 om 10:00

Verzamel een bont allegaartje schurken, plaats ze op een afgesloten eiland en je krijgt vuurwerk! 'The Suicide Squad', een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Regisseur James Gunn kon alvast rekenen op een ijzersterke cast met onder andere John Cena, Idris Elba en Viola Davis.

'The Suicide Squad' is sinds kort verkrijgbaar en TAGMAG geeft 5 DVDs, 5 Blu-ray en 5 4K-exemplaren weg! Doe mee aan de onderstaande give-away en wie weet kan jij deze blockbuster binnenkort toevoegen aan jouw collectie! Good luck!

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer