Travis Scott van line-up Coachella geschrapt na Astroworld-drama

Karen Luiken-13 december 2021 om 07:54

Travis Scott is niet langer welkom op Coachella. De rapper is van de line-up geschrapt na het verschrikkelijke drama op Astroworld, waarbij tien mensen om het leven kwamen en nog eens honderden bezoekers gewond raakten. Dat meldt Variety.

Astroworld vond begin november plaats. In de dagen daarna werd er een petitie gestart waarin in werd geëist dat Travis, die Astroworld organiseerde, van de line-up van Coachella zou worden gehaald. Tienduizenden mensen zetten hun handtekening en steunden daarmee het verzoek.

Travis stond eigenlijk als headliner geboekt voor Coachella, dat van vrijdag 15 april tot en met zondag 24 april plaatsvindt in Californië. Het festival vond in 1999 voor het eerst plaats en kan inmiddels het grootste muziekfestival van Noord-Amerika worden genoemd. De editie van 2022 is al uitverkocht.

BREAKING: doden bij schietpartij in winkelcentrum Kopenhagen

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:11

De wereld lijkt even helemaal op z’n kop te staan. Na verschillende vreselijke schietpartijen in de Verenigde Staten is er nu ook een dodelijke schietpartij geweest in een populair winkelcentrum in Kopenhagen, Denemarken.

Het dodelijke voorval vond plaats in een drukbezet winkelcentrum op het eiland Amager, gelegen tussen het historische stadscentrum van Kopenhagen en de luchthaven. Een 22-jarige Deen opende plots het vuur op voorbijgangers. Er werden meerdere doden vastgesteld en er zijn ook nog tientallen gewonden. De dader in kwestie is inmiddels opgepakt.

“Er is geschoten op mensen en er zijn meerdere mensen geraakt”, loste de politiewoordvoerder aan de pers. “De vermoedelijke dader is 22 jaar oud”, liet hij ook nog weten.

Zanger Harry Styles - die diezelfde dag moest optreden in de arena die zich op amper 500 meter van de schietpartij bevindt - reageerde alvast op sociale media: “Mijn team en ik bidden voor iedereen die betrokken is bij de schietpartij in het winkelcentrum van Kopenhagen. Ik ben in shock."

Veel sterkte aan alle nabestaanden van de slachtoffers!

Twee toeristen dood door haaienaanval in Egypte

Karen Luiken-03 juli 2022 om 17:15- Foto:

Photo by Marcelo Cidrack on Unsplash

Tragisch nieuws uit Egypte. Twee toeristen zijn dit weekend overleden door een haaienaanval in de buurt van de badplaats Hurghada. Beide incidenten vonden vrijdag plaats.

Een 68-jarige vrouw uit Oostenrijk was vrijdag aan het zwemmen toen ze werd aangevallen door een haai. Ze zou daarbij een arm en been zijn verloren. De vrouw raakte in shock en overleed uiteindelijk in de ambulance.

Een paar uur later moet ongeveer hetzelfde zijn gebeurd bij een Roemeense vrouw van in de veertig. Haar lichaam is gevonden op een paar honderd meter afstand van de eerste aanval.

Ontdek meer