Film 'Cindarella' hielp Camila Cabello bij geestelijke gezondheidsproblemen

Karen Luiken-13 december 2021 om 07:35

Camila Cabello kampte in het verleden met geestelijke gezondheidsproblemen. Problemen die, zo vertelt ze in een gesprek met The Hollywood Reporter, verminderden toen ze druk was met ‘Cinderella’. De zangeres zegt dat het werken aan de film haar heeft geholpen tijdens een moeilijke periode in het leven.

“Het was een periode van angst en verdriet”, zegt Camila. Het ging pas beter met haar toen ze de hit ‘Million to One’ schreef voor de film ‘Cinderella’. “Dat nummer gaf me het gevoel dat ik dit kon overwinnen. Ik wist dat ik mijn leven beter kon maken.”

In ‘Cinderella’ speelt Camila hoofdpersoon Ella, een ambitieuze jonge vrouw, die er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Ze maakt zelf jurken en start een winkeltje op om de kleedjes te kunnen verkopen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Want terwijl haar gemene stiefmoeder er alles aan doet om haar plannen in duigen te laten vallen, laat een knappe prins Ella's hoofd op hol slaan.

Het spelen van Ella heeft volgens Camila ook geholpen in haar proces. “Ik heb het gevoel dat ik mijn persoonlijke reis naar die van het personage heb gekanaliseerd. Het personage was super zelfverzekerd.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer