Film 'Cindarella' hielp Camila Cabello bij geestelijke gezondheidsproblemen

Karen Luiken-13 december 2021 om 07:35

Camila Cabello kampte in het verleden met geestelijke gezondheidsproblemen. Problemen die, zo vertelt ze in een gesprek met The Hollywood Reporter, verminderden toen ze druk was met ‘Cinderella’. De zangeres zegt dat het werken aan de film haar heeft geholpen tijdens een moeilijke periode in het leven.

“Het was een periode van angst en verdriet”, zegt Camila. Het ging pas beter met haar toen ze de hit ‘Million to One’ schreef voor de film ‘Cinderella’. “Dat nummer gaf me het gevoel dat ik dit kon overwinnen. Ik wist dat ik mijn leven beter kon maken.”

In ‘Cinderella’ speelt Camila hoofdpersoon Ella, een ambitieuze jonge vrouw, die er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Ze maakt zelf jurken en start een winkeltje op om de kleedjes te kunnen verkopen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Want terwijl haar gemene stiefmoeder er alles aan doet om haar plannen in duigen te laten vallen, laat een knappe prins Ella's hoofd op hol slaan.

Het spelen van Ella heeft volgens Camila ook geholpen in haar proces. “Ik heb het gevoel dat ik mijn persoonlijke reis naar die van het personage heb gekanaliseerd. Het personage was super zelfverzekerd.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer