A Plague Tale: Requiem krijgt verbluffend mooie eerste gameplaytrailer

Nico De Greef-12 december 2021 om 19:46

A Plague Tale: Requiem, het vervolg op het bekroonde A Plague Tale: Innocence, heeft een eerste gameplaytrailer gekregen. Het spel moet volgend jaar verschijnen op de console en pc, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

In de trailer zien we opnieuw Amicia en Hugo, de hoofdrolspelers uit het origineel. Nadat ze zijn kunnen ontsnappen aan hun verwoeste thuisland, reizen ze ver naar het zuiden naar levendige steden in de hoop er een nieuw leven op te kunnen bouwen. Maar wanneer Hugo's rattenvloek weer voor problemen zorgt, zit er niets anders op voor het duo om opnieuw te vluchten, dit keer naar een fabelachtig eiland dat mogelijk de sleutel bevat om de vloek van Hugo voor eens en altijd ongedaan te maken.

Om daar te geraken zullen Amicia en Hugo echter eerst een hele hoop miserie over hun heen krijgen. Gelukkig heeft Amicia in dit vervolg haar slingshot omgeruild voor een meer dodelijkere kruisboog.

Het vervolg op A Plague Tale: Innocence wordt wederom ontwikkeld door de Franse ontwikkelaar Asobo Studio in samenwerking met uitgever Focus Entertainment. De game verschijnt in het verloop van volgend jaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc en via de cloud op Nintendo Switch.

Bekijk hieronder de gameplaytrailer van A Plague Tale: Requiem, aangevuld met enkele prachtige screenshots:

1
2
3
4
5

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer