Temptations Bert over toekomstplannen: 'Trouwen en kindjes'

Karen Luiken-12 december 2021 om 14:40

‘Temptation Island’-ster Bert is tot over zijn oren verliefd op zijn nieuwe vriendin Kelly. Via Instagram praat hij met lovende woorden over haar én heeft hij het al over kindjes.

Bert besloot deze zondag een aantal vragen van fans te beantwoorden. Veel van die vragen gaan over zijn nieuwe liefde Kelly. Zo zegt hij dat hij een toekomst ziet met haar en geeft hij aan wat haar nou zo speciaal maakt. “Kelly is niet jaloers. Ik heb mijn vrijheid. Er is vertrouwen en dat is het belangrijkste”, aldus Bert. “Ze is vertrouwelijk, aantrekkelijk en superlief.”

Al die eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat Bert minder lang single was dan hij eigenlijk in gedachte had. “Het was de bedoeling om nog een tijdje single te blijven. Maar eenmaal ik iemand leer kennen waar ik me goed bij voel en potentieel in zie, ga ik er helemaal voor.”

Over tien jaar hoopt Bert samen te wonen, getrouwd te zijn en kindjes te hebben.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer