Temptations Bert over toekomstplannen: 'Trouwen en kindjes'

Karen Luiken-12 december 2021 om 14:40

‘Temptation Island’-ster Bert is tot over zijn oren verliefd op zijn nieuwe vriendin Kelly. Via Instagram praat hij met lovende woorden over haar én heeft hij het al over kindjes.

Bert besloot deze zondag een aantal vragen van fans te beantwoorden. Veel van die vragen gaan over zijn nieuwe liefde Kelly. Zo zegt hij dat hij een toekomst ziet met haar en geeft hij aan wat haar nou zo speciaal maakt. “Kelly is niet jaloers. Ik heb mijn vrijheid. Er is vertrouwen en dat is het belangrijkste”, aldus Bert. “Ze is vertrouwelijk, aantrekkelijk en superlief.”

Al die eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat Bert minder lang single was dan hij eigenlijk in gedachte had. “Het was de bedoeling om nog een tijdje single te blijven. Maar eenmaal ik iemand leer kennen waar ik me goed bij voel en potentieel in zie, ga ik er helemaal voor.”

Over tien jaar hoopt Bert samen te wonen, getrouwd te zijn en kindjes te hebben.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer