Soundtrack 'Bittersweet Sixteen' gemaakt door Bobby

Dieter Blarinckx-12 december 2021 om 04:37

Binnenkort kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar ‘ Bittersweet Sixteen’, de film van Jan Verheyen en Anna Willaert. Het verhaal draait rond een typische Vlaamse middelbare school en is deels gebaseerd op de ervaringen van Anna zelf. En eind deze week is er een leuk nieuwtje bekendgemaakt want de Vlaamse boyband Bobby zal de soundtrack van de film verzorgen!

Aaron Blommaert, bekend van MNM en ‘Familie’, is te zien in de film, maar zingt tevens ook de pannen van het dak in Bobby. En die boys verzorgen nu ook de muziek van ‘Bittersweet Sixteen’!

"We zien elkaar niet zo heel veel omdat we heel ver uit elkaar wonen. De single zijn we allemaal apart gaan inzingen in de studio. Iedereen is met zijn eigen leven bezig, dus het is leuk dat we dit nog eens samen kunnen doen," vertelde Aaron bij MNM.

‘Bittersweet Sixteen’ zal vanaf 22 december te zien zijn in de bioscoop. Stream Bobby’s soundtrack nu al hieronder:

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Ontdek meer