Soundtrack 'Bittersweet Sixteen' gemaakt door Bobby

Dieter Blarinckx-12 december 2021 om 04:37

Binnenkort kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar ‘ Bittersweet Sixteen’, de film van Jan Verheyen en Anna Willaert. Het verhaal draait rond een typische Vlaamse middelbare school en is deels gebaseerd op de ervaringen van Anna zelf. En eind deze week is er een leuk nieuwtje bekendgemaakt want de Vlaamse boyband Bobby zal de soundtrack van de film verzorgen!

Aaron Blommaert, bekend van MNM en ‘Familie’, is te zien in de film, maar zingt tevens ook de pannen van het dak in Bobby. En die boys verzorgen nu ook de muziek van ‘Bittersweet Sixteen’!

"We zien elkaar niet zo heel veel omdat we heel ver uit elkaar wonen. De single zijn we allemaal apart gaan inzingen in de studio. Iedereen is met zijn eigen leven bezig, dus het is leuk dat we dit nog eens samen kunnen doen," vertelde Aaron bij MNM.

‘Bittersweet Sixteen’ zal vanaf 22 december te zien zijn in de bioscoop. Stream Bobby’s soundtrack nu al hieronder:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer