Soundtrack 'Bittersweet Sixteen' gemaakt door Bobby

Dieter Blarinckx-12 december 2021 om 04:37

Binnenkort kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar ‘ Bittersweet Sixteen’, de film van Jan Verheyen en Anna Willaert. Het verhaal draait rond een typische Vlaamse middelbare school en is deels gebaseerd op de ervaringen van Anna zelf. En eind deze week is er een leuk nieuwtje bekendgemaakt want de Vlaamse boyband Bobby zal de soundtrack van de film verzorgen!

Aaron Blommaert, bekend van MNM en ‘Familie’, is te zien in de film, maar zingt tevens ook de pannen van het dak in Bobby. En die boys verzorgen nu ook de muziek van ‘Bittersweet Sixteen’!

"We zien elkaar niet zo heel veel omdat we heel ver uit elkaar wonen. De single zijn we allemaal apart gaan inzingen in de studio. Iedereen is met zijn eigen leven bezig, dus het is leuk dat we dit nog eens samen kunnen doen," vertelde Aaron bij MNM.

‘Bittersweet Sixteen’ zal vanaf 22 december te zien zijn in de bioscoop. Stream Bobby’s soundtrack nu al hieronder:

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Dua Lipa krijgt rol in 'Barbie'-film

Karen Luiken-19 mei 2022 om 15:58

Dua Lipa heeft al bewezen dat ze kan zingen, maar zal binnenkort hetzelfde doen op het gebied van acteren. Nadat ze eerder al een rol pakte in de spionagethriller ‘Argylle’, die later dit jaar verschijnt, is ze nu gecast voor de nieuwe ‘Barbie’-film. Dat meldt The Sun.

De zangeres is toegevoegd aan een cast die nu al bestaat uit grote namen als Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell en Saoirse Ronan.

“De film zal voor een doorbraak zorgen voor Dua”, zegt een bron. “Ze bewijst dat ze veel meer is dan alleen een popster. Ze heeft een spannende toekomst voor zich als actrice.”

Het script over de nieuwe ‘Barbie’-film wordt nog geheimgehouden, maar er wordt gezegd dat het over een pop zou gaan die niet perfect genoeg is.

Ontdek meer