Dans mee op 'Waterval' in Just Dance 2022!

Dieter Blarinckx-12 december 2021 om 04:25

Wie zich altijd al eens als een echt K3-tje wou voelen, en bovendien ‘Waterval’ ondertussen helemaal vanbuiten kent, kan zich nu ook wagen aan de échte danspasjes! ‘Waterval’ is immers sinds dit weekend toegevoegd aan Just Dance 2022!

‘Waterval’ is de eerste single van de nieuwe K3, met kersvers blondje Julia. De single is een groot succes en staat ondertussen ook al op nummer één van meest gestreamde songs van een Vlaamse artiest/band. In 'K2 zoekt K3' zagen we al hoe de kandidaten op korte tijd de choreografie onder de knie moesten krijgen, maar nu is het dus ook aan jou!

Op ‘Waterval’ kan je vanaf nu dansen in Just Dance 2022, dus haal die regenboogjurkjes al maar boven!

Zien: Adele in tranen tijdens eerste grote concert in Londen

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 08:10

Eerder deze week stond Adele voor het eerst in vijf jaar terug op een groot podium in haar hometown Londen. En dat bracht de tranen letterlijk in haar ogen.

Vrijdagavond trad Adele op in Hyde Park voor zo’n 65.000 mensen. Het was de eerste keer in vijf jaar dat ze terug op een groot podium voor zo’n groot publiek zong. En dat ging natuurlijk gepaard met wat gevoelens en traantjes.

Bij haar openingsnummer ‘Hello’ kreeg ze het even moeilijk en zei ze in tranen: "Ik ben zo blij om hier te zijn!”.

Bekijk enkele beelden hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer