Dans mee op 'Waterval' in Just Dance 2022!

Dieter Blarinckx-12 december 2021 om 04:25

Wie zich altijd al eens als een echt K3-tje wou voelen, en bovendien ‘Waterval’ ondertussen helemaal vanbuiten kent, kan zich nu ook wagen aan de échte danspasjes! ‘Waterval’ is immers sinds dit weekend toegevoegd aan Just Dance 2022!

‘Waterval’ is de eerste single van de nieuwe K3, met kersvers blondje Julia. De single is een groot succes en staat ondertussen ook al op nummer één van meest gestreamde songs van een Vlaamse artiest/band. In 'K2 zoekt K3' zagen we al hoe de kandidaten op korte tijd de choreografie onder de knie moesten krijgen, maar nu is het dus ook aan jou!

Op ‘Waterval’ kan je vanaf nu dansen in Just Dance 2022, dus haal die regenboogjurkjes al maar boven!

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer