Het avontuur van Amicia en Hugo gaat verder in A Plague Tale: Requiem

Nico De Greef-31 juli 2021 om 12:01

In 2019 bracht de Franse ontwikkelaar Asobo Studio A Plague Tale: Innocence uit, een game die snel uitgroeide tot een van onze favoriete releases van dat jaar. Dat was te danken aan onder meer het sterke verhaal en de boeiende personages van het spel. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de avonturen van Amicia en Hugo komt de ontwikkelaar nu met goed nieuws: een vervolg op A Plague Tale: Innocence is officieel in de maak en verschijnt volgend jaar al!

In het vervolg, genaamd A Plague Tale: Requiem, keren Amicia en haar jongere broertje Hugo terug en moeten ze opnieuw zien te overleven in een brutale en meedogenloze wereld waarin de pest heerst. Hoe en wat Amicia en Hugo dit keer te wachten staat, zullen we nog even moeten afwachten, maar de teaser trailer lijkt er alvast op te hinten dat het vervolg een pak intenser zal worden: Amicia lijkt haar slingshot omgeruild te hebben voor een dodelijke kruisboog en Hugo beschikt uiteraard nog steeds over de gave om oneindige zwermen ratten te manipuleren.

A Plague Tale: Requiem verschijnt in 2022 voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC.

Bekijk de teaser trailer voor A Plague Tale: Requiem

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer