Bevestigd: Amber Heard wél te zien in ‘Aquaman 2’

Dieter Blarinckx-31 juli 2021 om 08:35

Goed nieuws voor de fans van de DC Universe want Amber Heard zal wel degelijk terug te zien zijn als Mera in de langverwachte film ‘Aquaman 2’.

Toch is lang niet iedereen happy met dat nieuws. Veel fans van de eerste film wilden eigenlijk dat Heard vervangen zou worden. Ook haar ex Johnny Depp werd ondertussen al vervangen - na de hele commotie rond die vechtscheiding - in de nieuwe ‘Fantastic Beasts’-film. Maar de producer van 'Aquaman 2' denkt er zelfs nog niet aan om haar te vervangen!

“Ik denk niet dat we ooit zouden reageren op druk van de fans. Uiteindelijk moet je gewoon doen wat het beste is voor de film. Maar dat wil niet zeggen dat je ook moet reageren of op hun wensen moet ingaan”, klinkt het in het statement van de productie van de film.

Als alles volgens plan verloopt zal 'Aquaman 2' vanaf december 2022 te zien zijn in de bioscoop!

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer