Bevestigd: Amber Heard wél te zien in ‘Aquaman 2’

Dieter Blarinckx-31 juli 2021 om 08:35

Goed nieuws voor de fans van de DC Universe want Amber Heard zal wel degelijk terug te zien zijn als Mera in de langverwachte film ‘Aquaman 2’.

Toch is lang niet iedereen happy met dat nieuws. Veel fans van de eerste film wilden eigenlijk dat Heard vervangen zou worden. Ook haar ex Johnny Depp werd ondertussen al vervangen - na de hele commotie rond die vechtscheiding - in de nieuwe ‘Fantastic Beasts’-film. Maar de producer van 'Aquaman 2' denkt er zelfs nog niet aan om haar te vervangen!

“Ik denk niet dat we ooit zouden reageren op druk van de fans. Uiteindelijk moet je gewoon doen wat het beste is voor de film. Maar dat wil niet zeggen dat je ook moet reageren of op hun wensen moet ingaan”, klinkt het in het statement van de productie van de film.

Als alles volgens plan verloopt zal 'Aquaman 2' vanaf december 2022 te zien zijn in de bioscoop!

Hebben: The Oodie x Harry Potter

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 20:59

Potterheads, deze is er écht voor jullie! Het gezellige merk The Oodie heeft namelijk een leuke collab met de 'Harry Potter'-franchise gelanceerd. Dat resulteert in vier zeer comfy en unieke Oodies die je als die hard Potterhead gewoon moet hebben!

Een Oodie is dé perfecte mix tussen een hoodie en een gezellig dekentje. Perfect voor op die koudere winterdagen. Draag 'm om te slapen of gewoon om te chillen, met dit kledingstuk maak je het altijd ietwat gezelliger. En om die momenten nog magischer te maken, hebben ze vier Oodies gelanceerd geïnspireerd op de vier afdelingen van Hogwarts (Zweinstein in het Nederlands).

Zo heb je een donkerrode in teken van Griffoendor, een groene voor de Zwadderaars, een blauwe voor Ravenklauw en ten slotte ook een felgele voor de Huffelpuffs onder jullie. Op de Oodies vind je verschillende personages en voorwerpen die verbonden zijn aan jouw afdeling.

Voor één Oodie betaal je zo'n 110 dollar. Meer info kan je hier vinden.

1
2
3

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer