Ed Sheeran en Elton John brengen nóg een kerstsingle uit

Karen Luiken-11 december 2021 om 07:59

Het maken van een kerstnummer is Ed Sheeran en Elton John duidelijk goed bevallen. Het duo brengt volgende week nóg een kerstsingle uit.

Twee weken geleden lanceerden Ed en Elton hun liedje ‘Merry Christmas’. Voor fans die er geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we goed nieuws. De twee zangers hebben namelijk de handen ineengeslagen met de Britse YouTuber LadBaby voor een tweede kerstsong.

Het gaat om een vernieuwde versie van ‘Merry Christmas’ die voor de gelegenheid de naam ‘Sausage Rolls For Everyone’ heeft gekregen. Het geld dat met het nummer wordt opgebracht gaat naar de Britse voedselbank.

‘Sausage Rolls For Everyone’ wordt op 17 december uitgebracht.

Oh no: Måneskin stelt tournee uit

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:47

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Italiaanse band Måneskin want de band kondigde via sociale media aan dat ze hun Europese tournee zullen uitstellen. Dat betekent dus helaas ook dat ze niet naar België komen.

“Het spijt ons heel erg, maar we moeten jullie vertellen dat we de hele Europese tournee en de ArenasTour in Italië moeten uitstellen vanwege de coronasituatie. We hebben heel erg hard gewerkt voor deze tournee en alles was klaar om te gaan. Maar helaas hebben we de afgelopen dagen slecht nieuws gekregen over de capaciteit van de zalen. We kunnen niet alle optredens garanderen, omdat elk land zijn eigen regels heeft. Die moeten we uiteraard volgen, want we willen dat onze optredens in volledige veiligheid kunnen verlopen”, klinkt het in de video die ze online gooiden.

Mensen die tickets hadden gekocht voor het concert op 10 februari in Vorst Nationaal zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Check hun aankondiging hier:

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Ontdek meer