Nieuwe 'Spider-Man'-film zorgt nu al voor Belgisch record

Karen Luiken-11 december 2021 om 07:51

De nieuwe ‘Spider-Man’-film is in ons landje nog niet eens op het witte doek verschenen, maar zorgt nú al voor drukte bij Belgische bioscopen. Ruim 20.000 mensen hebben in de voorverkoop al een ticket gekocht. En dat is goed voor een record.

‘Spider-Man: No Way Home’ verschijnt op 15 december in de zalen. Tienduizenden Belgische filmliefhebbers kunnen niet wachten tot het zover is kochten daarom vast een toegangskaartje. Volgens HLN gebeurde dat in het verleden nog nooit op zo’n grote schaal als nu. Sterker nog: de nieuwste Marvel-film doet het dubbel zo goed als het vorige verkoop-record.

Om aan de grote vraag te voldoen heeft Kinepolis besloten om vanaf 17 december opnieuw de laatavondvertoningen in te voeren. “Op die manier krijgt iedereen de kans om de film te kunnen bekijken”, zo klinkt het in een persbericht.

Niet alleen in ons land zijn de bioscoopkaartjes voor de film met Tom Holland in de hoofdrol populair. In Amerika raakte de film uitverkocht en ook in Nederland overtrof de kaartverkoop alle verwachtingen. Binnen een paar uur tijd werden daar tienduizenden tickets verkocht.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

Ontdek meer