'Selling Sunset'-ster Maya verliest doodgeboren kindje

Karen Luiken-11 december 2021 om 07:39

Afschuwelijk nieuws voor Maya Vander. De ‘Selling Sunset’-ster is na 38 weken zwangerschap bevallen van een doodgeboren kindje. Dat maakt ze bekend in een emotioneel bericht op Instagram.

“Gisteren was de zwaarste dag van mijn leven”, aldus Maya. “Ik ben na 38 weken van een doodgeboren kindje bevallen. Ik heb er over gehoord, maar nooit gedacht dat ik ooit deel zou uitmaken van de statistieken. In plaats van een baby te krijgen, ga ik nu naar huis met een doos vol herinneringen. Dit wens ik niemand toe.”

Maya schrijft dat het gebeurde tijdens een controle die op regelmatige basis plaatsvond. “Het veranderde in een nachtmerrie waarvan ik me nooit kon voorstellen dat-ie bij mij werkelijkheid zou worden.”

De realityster besloot het nieuws te delen omdat haar zwangerschappen ook altijd in de spotlight komen door haar deelname aan ‘Selling Sunset’. In het vierde seizoen van de show kondigde ze haar meest recente zwangerschap nog aan.

Maya is moeder van haar kinderen Aiden (2) en Elle (1,5). Haar doodgeboren kindje heeft ze Mason genoemd.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer