'Selling Sunset'-ster Maya verliest doodgeboren kindje

Karen Luiken-11 december 2021 om 07:39

Afschuwelijk nieuws voor Maya Vander. De ‘Selling Sunset’-ster is na 38 weken zwangerschap bevallen van een doodgeboren kindje. Dat maakt ze bekend in een emotioneel bericht op Instagram.

“Gisteren was de zwaarste dag van mijn leven”, aldus Maya. “Ik ben na 38 weken van een doodgeboren kindje bevallen. Ik heb er over gehoord, maar nooit gedacht dat ik ooit deel zou uitmaken van de statistieken. In plaats van een baby te krijgen, ga ik nu naar huis met een doos vol herinneringen. Dit wens ik niemand toe.”

Maya schrijft dat het gebeurde tijdens een controle die op regelmatige basis plaatsvond. “Het veranderde in een nachtmerrie waarvan ik me nooit kon voorstellen dat-ie bij mij werkelijkheid zou worden.”

De realityster besloot het nieuws te delen omdat haar zwangerschappen ook altijd in de spotlight komen door haar deelname aan ‘Selling Sunset’. In het vierde seizoen van de show kondigde ze haar meest recente zwangerschap nog aan.

Maya is moeder van haar kinderen Aiden (2) en Elle (1,5). Haar doodgeboren kindje heeft ze Mason genoemd.

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

'Riverdale'-ster eerlijk over toxic zelfbeeld

Karen Luiken-18 januari 2022 om 17:03

Lili Reinhart heeft de afgelopen maanden geworsteld met obsessieve gedachten over haar lichaam en gewicht. Dat laat de ‘Riverdale’-ster weten in een aantal eerlijke berichten op social media.

“Het is behoorlijk ernstig”, schrijft Lili over haar struggles. “Ik wil een moment nemen om me kwetsbaar op te stellen en dit te delen in de hoop dat mensen die hier ook mee kampen, zich niet alleen voelen."

De 25-jarige actrice laat weten dat haar problemen met haar lichaamsbeeld zijn verergerd door het Hollywood-leventje. “Het is een uitdaging om met liefde naar je lichaam te kijken in plaats van met kritiek. Het is een oefening die ik nog steeds aan het leren ben. Ik had nooit verwacht dat het werken in deze industrie, die zo geobsedeerd is door vrouwenlichamen en gewicht, zoveel problemen zou kunnen veroorzaken met mijn eigen lichaamsacceptatie en positiviteit. Maar het is wel zo.”

Lili zou willen dat ze niet was opgegroeid in een tijd waarin slanke vrouwen met kleine maatjes het ideaalbeeld vormen. “Ik heb in de spiegel gekeken en mijn huid strak naar achteren getrokken om te zien hoe ik eruit ‘zou’ moeten zien. Het is pijnlijk om te bedenken dat honderden miljoenen zich zorgen maken over hun lichaam.”

Hoewel Lili blij is dat haar lijf haar al 25 jaar een trouwe dienst bewijst, had ze gehoopt er meer van te kunnen houden. “Ik weet dat ik niet de enige ben met deze giftige manier van denken over mijn lichaam. Het is hartverscheurend dat dit gevoel door zovelen van ons wordt begrepen. Laten we er over praten. Normaliseer het. Leef mee met anderen.”

Ontdek meer