'Selling Sunset'-ster Maya verliest doodgeboren kindje

Karen Luiken-11 december 2021 om 07:39

Afschuwelijk nieuws voor Maya Vander. De ‘Selling Sunset’-ster is na 38 weken zwangerschap bevallen van een doodgeboren kindje. Dat maakt ze bekend in een emotioneel bericht op Instagram.

“Gisteren was de zwaarste dag van mijn leven”, aldus Maya. “Ik ben na 38 weken van een doodgeboren kindje bevallen. Ik heb er over gehoord, maar nooit gedacht dat ik ooit deel zou uitmaken van de statistieken. In plaats van een baby te krijgen, ga ik nu naar huis met een doos vol herinneringen. Dit wens ik niemand toe.”

Maya schrijft dat het gebeurde tijdens een controle die op regelmatige basis plaatsvond. “Het veranderde in een nachtmerrie waarvan ik me nooit kon voorstellen dat-ie bij mij werkelijkheid zou worden.”

De realityster besloot het nieuws te delen omdat haar zwangerschappen ook altijd in de spotlight komen door haar deelname aan ‘Selling Sunset’. In het vierde seizoen van de show kondigde ze haar meest recente zwangerschap nog aan.

Maya is moeder van haar kinderen Aiden (2) en Elle (1,5). Haar doodgeboren kindje heeft ze Mason genoemd.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer