Zien: eerste beeld van nieuwe Queen in 'The Crown'

Dieter Blarinckx-31 juli 2021 om 08:20

Fans van de Netflix-hitserie 'The Crown' werden gisteren getrakteerd op een wel zeer leuk cadeau: een eerste glimp op de Britse actrice Imelda Staunton als de nieuwe Queen Elizabeth II in het vijfde seizoen van de populaire serie.

'The Crown' volgt het wel en wee van de Britse royals en focust daarbij vooral op de Matriarch van de familie: Queen Elizabeth II. Om de twee seizoenen wordt de voltallige cast gerecast aangezien het verhaal zich ook afspeelt gedurende de hele regeerperiode van de Britse vorstin. Logisch dus dat ook de acteurs de correcte leeftijd moeten hebben.

Vanaf het vijfde seizoen is het dus de beurt aan Imelda Staunton om in de huid te kruipen van dit iconisch personage. Eerder hadden Claire Foy en Olivia Colman ook al die eer.

Wanneer het vijfde seizoen net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer