Zien: eerste beeld van nieuwe Queen in 'The Crown'

Dieter Blarinckx-31 juli 2021 om 08:20

Fans van de Netflix-hitserie 'The Crown' werden gisteren getrakteerd op een wel zeer leuk cadeau: een eerste glimp op de Britse actrice Imelda Staunton als de nieuwe Queen Elizabeth II in het vijfde seizoen van de populaire serie.

'The Crown' volgt het wel en wee van de Britse royals en focust daarbij vooral op de Matriarch van de familie: Queen Elizabeth II. Om de twee seizoenen wordt de voltallige cast gerecast aangezien het verhaal zich ook afspeelt gedurende de hele regeerperiode van de Britse vorstin. Logisch dus dat ook de acteurs de correcte leeftijd moeten hebben.

Vanaf het vijfde seizoen is het dus de beurt aan Imelda Staunton om in de huid te kruipen van dit iconisch personage. Eerder hadden Claire Foy en Olivia Colman ook al die eer.

Wanneer het vijfde seizoen net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer