YouTube-ster overleden na val van berg

Karen Luiken-31 juli 2021 om 08:01

De Deense YouTube-ster Albert Dyrland is overleden nadat hij van een metershoge berg is gevallen. Dat vertelt zijn familie tegen lokale media. De man is slechts 22 jaar geworden.

Albert was volgens zijn moeder aan het filmen in Forcella Pana, gelegen in de Italiaanse Alpen, toen hij afgelopen woensdag op een berg stond en 200 meter naar beneden viel. “We hebben ontzettend veel verdriet, maar willen graag dat zijn fans dit weten”, aldus de mama van de YouTuber tegen Newsweek.

Een reddingshelikopter zou nog zijn opgeroepen, maar hulp voor Albert mocht helaas niet meer baten. Hij werd ter plaatse doodverklaard.

De 22-jarige Deen maakte in 2016 zijn intrede op YouTube. Hij verzamelde sindsdien meer dan 171.000 abonnees op het platform en dik 233.000 volgers op Instagram.

Vermiste YouTubester dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 06:46

Het levenloze lichaam van de 22-jarige YouTubester Gabby Petito werd afgelopen weekend teruggevonden. Dat maakte de FBI afgelopen nacht bekend. De vlogster was samen met haar verloofde op roadtrip door de States, toen ze ineens van de aardbol verdween. Haar verloofde kwam alleen thuis, maar is ondertussen ook spoorloos.

Wél zegt de FBI dat de doodsoorzaak nog niet bekend is en dat het lichaam teruggevonden werd in het nationale park van Wyoming.

Haar vriend keerde op 1 september alleen terug, maar weigerde met de politie te spreken. Sinds vrijdag is hij als vermist opgegeven aangezien zijn familie hem al dagen niet meer gezien heeft…

Die zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

NikkieTutorials lanceert eigen label Nimya

Dieter Blarinckx-10 september 2021 om 11:06

De Nederlandse Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft gisteren groot nieuws bekendgemaakt. Ze lanceert namelijk haar allereerste eigen beautymerk Nimya.

Op haar Insta en YouTube lanceerde ze de eerste promovideo voor Nimya, haar nieuwe en compleet eigen lijn van make-up. De verpakkingen van de nieuwe producten zien er stylish en superkleurrijk uit! In de video hieronder vertelt Nikkie wat meer over de producten.

Aan het Nederlandse magazine Glamour vertelde ze dat ze stiekem al drie jaar aan de collectie gewerkt heeft: “Ik voel me zo goed over wat ik op de markt ga brengen”.

Nimya is vanaf 23 september te koop!