NikkieTutorials betaalt 10K voor geslachtsoperatie van fan

Karen Luiken-31 juli 2021 om 07:38

NikkieTutorials gaat 10.000 dollar van haar eigen geld weggeven aan een 18-jarige fan. De YouTube-ster besloot tijdens de pride-maand een winactie op te zetten en koos de Hongaarse Tristan Taranyi als winnaar. Zij is een transgender vrouw en wil het geld gebruiken voor een geslachtsoperatie.

Een paar weken geleden deelde Nikkie de wedstrijd met de rest van de wereld. “Ik wil 10.000 dollar geven aan een volger”, zei ze toen. “Ik wil dat het geld je leven gaat veranderen. Als je deel uitmaakt van de ‘rainbow family’ [de LHBTQ+ community] en je geld nodig hebt voor een operatie of hulp bij het betalen van je huur, dan is dit mijn manier om te helpen.”

Duizenden mensen deden mee aan de wedstrijd, maar er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is in dit geval niemand minder dan de Hongaarse Tristan, die zichzelf ook wel Trisha noemt. “Mijn naam is Tristan Taranyi, ik ben 18 jaar oud en een student uit Hongarije”, zo klonk het in haar reactie. “Ik zou het geld gebruiken voor mijn geslachtsoperatie. Met dit bedrag zou ik alles kunnen betalen. Mijn ouders kunnen me niet helpen omdat ze al hun geld kwijt zijn aan mijn studie.”

De reactie van het meisje heeft Nikkie duidelijk geraakt. Zij is namelijk degene die er nu vandoor gaat met 10.000 dollar om haar droom te kunnen verwezenlijken. “Gefeliciteerd schoonheid”, schreef Nikkie op Instagram. “Tristan is de winnaar van mijn weggeefactie. Met de 10.000 dollar kan ze haar operaties betalen in Hongarije.”

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer