NikkieTutorials betaalt 10K voor geslachtsoperatie van fan

Karen Luiken-31 juli 2021 om 07:38

NikkieTutorials gaat 10.000 dollar van haar eigen geld weggeven aan een 18-jarige fan. De YouTube-ster besloot tijdens de pride-maand een winactie op te zetten en koos de Hongaarse Tristan Taranyi als winnaar. Zij is een transgender vrouw en wil het geld gebruiken voor een geslachtsoperatie.

Een paar weken geleden deelde Nikkie de wedstrijd met de rest van de wereld. “Ik wil 10.000 dollar geven aan een volger”, zei ze toen. “Ik wil dat het geld je leven gaat veranderen. Als je deel uitmaakt van de ‘rainbow family’ [de LHBTQ+ community] en je geld nodig hebt voor een operatie of hulp bij het betalen van je huur, dan is dit mijn manier om te helpen.”

Duizenden mensen deden mee aan de wedstrijd, maar er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is in dit geval niemand minder dan de Hongaarse Tristan, die zichzelf ook wel Trisha noemt. “Mijn naam is Tristan Taranyi, ik ben 18 jaar oud en een student uit Hongarije”, zo klonk het in haar reactie. “Ik zou het geld gebruiken voor mijn geslachtsoperatie. Met dit bedrag zou ik alles kunnen betalen. Mijn ouders kunnen me niet helpen omdat ze al hun geld kwijt zijn aan mijn studie.”

De reactie van het meisje heeft Nikkie duidelijk geraakt. Zij is namelijk degene die er nu vandoor gaat met 10.000 dollar om haar droom te kunnen verwezenlijken. “Gefeliciteerd schoonheid”, schreef Nikkie op Instagram. “Tristan is de winnaar van mijn weggeefactie. Met de 10.000 dollar kan ze haar operaties betalen in Hongarije.”

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer