Temptations Joop en Chelsy alweer uit elkaar

Karen Luiken-10 december 2021 om 13:26

De relatie van Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ was van korte duur. Nog geen drie weken nadat ze hun prille romance Insta-official maakten, is het alweer over tussen de twee.

Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Zeker is wel dat Joop het moeilijk heeft. “Helaas, it’s over. Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet”, schrijft hij op social media. “Er is nog nooit zo hard op mijn hart getrapt.”

In een andere post zegt hij dat er een einde is gekomen aan ‘een enorme droom die heel effe werkelijkheid leek’. “Het klopt wat ze zeggen, liefde maakt blind. Het leven is hard, uit alles valt een les te trekken en aan het eind van de rit houdt het leven pas echt op als je hart stopt met tikken", aldus de 'Temptation Island'-vrijgezel.

De breuk komt op een opvallend moment, aangezien Joop en Chelsy eerder deze week nog samen in Athene waren.

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer