Temptations Joop en Chelsy alweer uit elkaar

Karen Luiken-10 december 2021 om 13:26

De relatie van Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ was van korte duur. Nog geen drie weken nadat ze hun prille romance Insta-official maakten, is het alweer over tussen de twee.

Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Zeker is wel dat Joop het moeilijk heeft. “Helaas, it’s over. Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet”, schrijft hij op social media. “Er is nog nooit zo hard op mijn hart getrapt.”

In een andere post zegt hij dat er een einde is gekomen aan ‘een enorme droom die heel effe werkelijkheid leek’. “Het klopt wat ze zeggen, liefde maakt blind. Het leven is hard, uit alles valt een les te trekken en aan het eind van de rit houdt het leven pas echt op als je hart stopt met tikken", aldus de 'Temptation Island'-vrijgezel.

De breuk komt op een opvallend moment, aangezien Joop en Chelsy eerder deze week nog samen in Athene waren.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer