EOTB-sterren Jørney en Odim 'willen heel veel kindjes'

Karen Luiken-31 juli 2021 om 07:13

Na regen komt zonneschijn, ook voor Jørney en Odim. De twee ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-sterren zijn na een korte breuk weer bij elkaar. Dat maken ze duidelijk in een nieuwe vlog, waarin het koppel ook onthult ‘veel kindjes samen te willen’.

De relatie tussen Jørney en Odim was moeilijk bij te houden. Ze vonden elkaar tijdens de opnames van EOTB, vormden eenmaal terug op eigen bodem een koppeltje en kondigden niet veel later aan samen een kindje te verwachten. Toen dat nieuws bekend werd, waren ze tijdelijk uit elkaar om uit te zoeken wat ze voor elkaar voelden. Die ontdekkingstocht heeft zijn vruchten afgeworpen.

In een nieuwe YouTube-video halen de realitysterren alle twijfels uit de weg. “We zijn samen. Dus voor alle mensen die denken dat het gedaan is: jullie hebben het mis”, aldus Odim. “We willen samen oud worden, ons kindje opvoeden en geld verdienen. We willen samen een gezinnetje maken.” Jørney heeft het zelfs over ‘heel veel kindjes’.

En over kindjes gesproken: de eerste is op komst. Jørney vertelt dat Odim – die obviously de baby daddy is – ontzettend lief is voor haar en de kleine. “Hij praat elke avond met de baby en masseert me. Ik krijg elke ochtend ontbijt op bed. Hij zorgt heel goed voor ons”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer