In december vinden de meeste break-ups plaats

Karen Luiken-10 december 2021 om 10:38

Heb je een relatie? Dan wordt het een spannende maand voor jou. December blijkt de maand te zijn waarin de meeste break-ups plaatsvinden. En als we kijken naar een specifieke dag, dan is 11 december voor veel mensen hét moment om als vrijgezel verder te gaan.

In december nemen veel mensen afscheid van hun slechte gewoontes om vervolgens met een frisse start aan een nieuw jaar te beginnen. Ze gaan gezonder eten, meer sporten en minder geld uitgeven aan onzinnige dingen. Maar ze maken ook drastischere keuzes, zoals het verbreken van een relatie.

Daar zijn verschillende verklaringen voor. Experts vertellen in een gesprek met ABC News bijvoorbeeld dat het te maken kan hebben met het kopen van kerstcadeaus. “Ik denk dat de verwachting van een duur geschenk van een partner de druppel kan zijn die de relatie verbreekt”, zegt Brian Moylan. “Als je al ongelukkig bent en erover nadenkt om de relatie te beëindigen, waarom zou je dat dan niet doen voordat je veel geld uit moet geven aan een chique horloge of lingerie die je je vriendin toch niet wilt zien dragen?”

Hij vervolgt: “Mensen denken na over goede voornemens van het nieuwe jaar en hoe ze hun leven kunnen verbeteren. Soms is de beste verbetering die je kunt maken het vrijlaten van een partner.”

(Photo by Kelly Sikkema on Unsplash)

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer