Moschino lanceert luxe kledinglijn voor honden

Karen Luiken-10 december 2021 om 10:07

Honden verdienen het om verwend te worden. Met extra veel brokjes, knuffels of gewoon een lekker outfitje. Want als het baasje er fashionable bij mag lopen, dan de viervoeter ook. Precies wat Moschino ook vindt. Het Italiaanse merk komt met een designcollectie voor honden.

De lijn bestaat uit veertien complete looks plus nog een aantal awdorable accessoires. Je kunt denken aan shirts, trenchcoats en bikerjacks, maar ook aan halsbanden die eruitzien als een stijlvolle kettingen. Allemaal leuk, allemaal schattig. Maar de absolute eye-catcher is toch wel de felroze jurk in ballerina-stijl, die alleen de absolute hondendiva’s durven te dragen.

Het creatieve brein achter de collectie is Jeremy Scott, modeontwerper en creatief directeur van Moschino. Hij geeft via Instagram een voorproefje van de lijn en zegt: “Ik ben zo blij dat ik dit nieuws eindelijk mag delen. Ik heb een Moschino Pet Line ontworpen.”

Enthousiast geworden? Dan moeten we je helaas wel vertellen dat de kledingstukken gepaard gaan met pittige prijskaartjes. Het goedkoopste stuk uit de collectie kost ruim honderd euro, voor het duurste exemplaar ben je zo’n zeshonderd euro kwijt.

1
2
3
4

Awkward: vrouw belandt in lockdown met blind date

Karen Luiken-14 januari 2022 om 08:11

Denk jij ooit het meest ongemakkelijke afspraakje ooit te hebben gehad? Wacht maar tot je het verhaal van de Chinese Wang hoort. Zij ging op blind date met een man en moest meteen met hem in quarantaine toen bleek dat de volledige stad Zhengzhou direct in volledige lockdown moest.

De date vond vorige week plaats. Omdat Wang ‘behoorlijk oud werd’ hadden haar ouders tien blind dates voor haar geregeld, in de hoop dat ze de ware liefde zou vinden. Eén van de afspraakjes stond gepland voor zondag. Wang vloog van Guangzhou naar Zhengzhou, waar ze bij een onbekende man thuis zou gaan eten.

“Het was prima toen ik kwam”, vertelt de vrouw volgens lokale media. “Maar na het diner, toen ik net op het punt stond te vertrekken, verslechterde de COVID-situatie plotseling.”

Er werd een onmiddellijke lockdown afgekondigd en dat betekende dat Wang vastzat in het huis van de man die ze slechts een paar uur kende. “Het is heel ongemakkelijk en beschaamd om in een appartement te wonen met iemand die je nauwelijks kent”, vervolgt ze. “Hij praat zo weinig als een houten pop.”

De vrouw houdt het internet met een videodagboek op de hoogte van haar ietwat bijzondere avontuur. Het is niet duidelijk hoe lang de lockdown in Zhengzhou nog gaat duren en hoe lang de vrouw dus nog met de man in quarantaine moet blijven.

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Ontdek meer