Moschino lanceert luxe kledinglijn voor honden

Karen Luiken-10 december 2021 om 10:07

Honden verdienen het om verwend te worden. Met extra veel brokjes, knuffels of gewoon een lekker outfitje. Want als het baasje er fashionable bij mag lopen, dan de viervoeter ook. Precies wat Moschino ook vindt. Het Italiaanse merk komt met een designcollectie voor honden.

De lijn bestaat uit veertien complete looks plus nog een aantal awdorable accessoires. Je kunt denken aan shirts, trenchcoats en bikerjacks, maar ook aan halsbanden die eruitzien als een stijlvolle kettingen. Allemaal leuk, allemaal schattig. Maar de absolute eye-catcher is toch wel de felroze jurk in ballerina-stijl, die alleen de absolute hondendiva’s durven te dragen.

Het creatieve brein achter de collectie is Jeremy Scott, modeontwerper en creatief directeur van Moschino. Hij geeft via Instagram een voorproefje van de lijn en zegt: “Ik ben zo blij dat ik dit nieuws eindelijk mag delen. Ik heb een Moschino Pet Line ontworpen.”

Enthousiast geworden? Dan moeten we je helaas wel vertellen dat de kledingstukken gepaard gaan met pittige prijskaartjes. Het goedkoopste stuk uit de collectie kost ruim honderd euro, voor het duurste exemplaar ben je zo’n zeshonderd euro kwijt.

1
2
3
4

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer