Billie Eilish werkt al aan nieuw album

Karen Luiken-10 december 2021 om 07:29

Billie Eilish zit alles behalve stil. De zangeres bracht een half jaar geleden nog een album uit, maar is nu alweer bezig met een nieuwe plaat. Dat vertelt haar broer Finneas O’Connell in een interview met Rolling Stone Music Now.

Finneas schrijft al jaren muziek voor zijn zusje Billie. Hij werkte mee aan verschillende albums en is ook weer van de partij bij haar derde plaat. “We zijn heel enthousiast om eraan te beginnen”, vertelt hij. “Ik heb er echt heel veel zin in. Ik denk dat we veel te vertellen hebben.”

Billies tweede album ‘Happier Than Ever’ kwam in juli uit. De bijbehorende wereldtournee gaat in februari van start. Finneas zegt dat het nieuwe album mogelijk nog voor die tijd af is. Maar, zo laat hij ook weten: “Deze tour staat in het teken van het laatste album [Happier Than Ever].

(Foto: Reuters)

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Hanne, Marthe en Julia stellen nieuw album voor!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:24

Hoewel de monsterhit ‘Waterval’ nog bij velen vers in het geheugen zit, hebben Marthe, Julia en Hanne groot nieuws bekendgemaakt: ze droppen al snel een nieuw album!

Via sociale media werd immers hun gloednieuwe album en bijhorende tournee ‘Vleugels' voorgesteld. De nieuwe plaat zal tien nummers bevatten en zal droppen op 18 november van dit jaar.

Daarnaast gaan ze in 2023 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Vanaf 25 februari 2023 zijn de drie meisjes live te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende!

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer