Wonder Woman krijgt eindelijk een eigen game

Nico De Greef-11 december 2021 om 12:05

Monolith Productions en Warner Bros Games hebben een open wereld-game over DC's populaire superheldin Woman Woman aangekondigd. Wanneer het spel moet verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk.

Video games over superhelden zijn helemaal in. Zo kunnen fans in de komende jaren uitkijken naar de releases van onder meer Spider-Man 2, Wolverine, Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League. En binnenkort kunnen ze nog een titel aan dat lijstje toevoegen: want niemand minder dan Diana of Themyscira, aka. Woman Woman, krijgt ook een game!

'Wonder Woman' wordt ontwikkeld door Monolith Productions (maker van de Middle-earth games) en is een singleplayer game met een open-wereld waarin de speler de rol van Wonder Woman aanneemt. In de game moet de titulaire heldin vriend en vijand verenigen om een nog onbekende dreiging te stoppen. Volgens Monolith zal de game wederom gebruikmaken van het Nemesis-systeem dat ook in de Middle-earth games 'Shadow of Mordor' en 'Shadow of War' werd toegepast. Meer details over de game, waaronder een releasedatum of platformen, werden nog niet bekendgemaakt.

'Wonder Woman' werd afgelopen donderdagnacht aangekondigd met een korte teaser op de Game Awards. Check it out:

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer