Wonder Woman krijgt eindelijk een eigen game

Nico De Greef-11 december 2021 om 12:05

Monolith Productions en Warner Bros Games hebben een open wereld-game over DC's populaire superheldin Woman Woman aangekondigd. Wanneer het spel moet verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk.

Video games over superhelden zijn helemaal in. Zo kunnen fans in de komende jaren uitkijken naar de releases van onder meer Spider-Man 2, Wolverine, Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League. En binnenkort kunnen ze nog een titel aan dat lijstje toevoegen: want niemand minder dan Diana of Themyscira, aka. Woman Woman, krijgt ook een game!

'Wonder Woman' wordt ontwikkeld door Monolith Productions (maker van de Middle-earth games) en is een singleplayer game met een open-wereld waarin de speler de rol van Wonder Woman aanneemt. In de game moet de titulaire heldin vriend en vijand verenigen om een nog onbekende dreiging te stoppen. Volgens Monolith zal de game wederom gebruikmaken van het Nemesis-systeem dat ook in de Middle-earth games 'Shadow of Mordor' en 'Shadow of War' werd toegepast. Meer details over de game, waaronder een releasedatum of platformen, werden nog niet bekendgemaakt.

'Wonder Woman' werd afgelopen donderdagnacht aangekondigd met een korte teaser op de Game Awards. Check it out:

Disney-versie van De Sims komt uit in december!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:17

Enkele weken geleden maakte Disney bekend dat er een game in de maak is à la De Sims, waarbij je een eigen Disney-dorp met Disney-personages kan bouwen. En daar is nu meer nieuws over.

Disney Dreamlight Valley is een droomwereld waar alle Disney- en Pixar- personages vredig samenwonen. Tot een duistere kracht genaamd The Forgetting in duisternis hult. Samen met Mickey, Donald, Wall-E, prinses Elsa en tal van andere bekende figuren moet jij de magische vallei terug in ere herstellen. Dat kan door vriendschappen te sluiten en missies voor verschillende Disney-helden en slechteriken te voltooien. Je kan ook je eigen Disney-huis bouwen en inrichten!

Volgens Disney gaat het hier om een free-to-play levenssimulatiegame, waardoor het veel weg zal hebben van de populaire gamefranchise De Sims.

Ook maakte Disney bekend dat de game vanaf 6 december in early access verkrijgbaar zal zijn op alle platformen.

Check hier al een sneak preview:

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Ontdek meer