Delphine heeft spijt van actie in 'Temptation Island'

Karen Luiken-09 december 2021 om 17:01

Als Delphine haar deelname aan ‘Temptation Island’ nog een keer over zou moeten doen, is er één ding dat ze anders zou doen. Nou ja, twee eigenlijk. De eerste: ze zou niet meer als koppel, maar als single deelnemen. De tweede: ze zou een geheim van Bert niet op de manier onthuld hebben zoals ze dat nu heeft gedaan.

Wanneer we het hebben over een geheim van Bert, kan het natuurlijk maar over één ding gaan. Delphine verklapte in een van de afleveringen dat Bert twee keer een prostituee zou hebben bezocht. Het onderwerp van gesprek ontkende dit en beweerde dat het enkel om een massage ging.

Wie er ook gelijk heeft, Delphine zou het achteraf gezien toch anders hebben gedaan. “Dat Bert naar een prostituee is geweest, had ik moeten bespreken toen hij nog bij me was tijdens Temptation”, vertelt ze in een gesprek met Grazia. “Bert had van tevoren aangegeven dat ik dat voor me moest houden, omdat dat privé is. Maar na het eerste kampvuur dacht iedereen dat ik gek was, en moest ik het wel vertellen."

Een andere wijsheid waar Delphine dankzij ‘Temptation Island’ achter is gekomen, is dat je niet aan het programma mee moet doen als je in een goede relatie zit. Zij zou dat dan ook nooit meer doen. "Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single. Als vrijgezel heb je niets te verliezen en maakt het minder uit wat je allemaal doet."

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer