Delphine heeft spijt van actie in 'Temptation Island'

Karen Luiken-09 december 2021 om 17:01

Als Delphine haar deelname aan ‘Temptation Island’ nog een keer over zou moeten doen, is er één ding dat ze anders zou doen. Nou ja, twee eigenlijk. De eerste: ze zou niet meer als koppel, maar als single deelnemen. De tweede: ze zou een geheim van Bert niet op de manier onthuld hebben zoals ze dat nu heeft gedaan.

Wanneer we het hebben over een geheim van Bert, kan het natuurlijk maar over één ding gaan. Delphine verklapte in een van de afleveringen dat Bert twee keer een prostituee zou hebben bezocht. Het onderwerp van gesprek ontkende dit en beweerde dat het enkel om een massage ging.

Wie er ook gelijk heeft, Delphine zou het achteraf gezien toch anders hebben gedaan. “Dat Bert naar een prostituee is geweest, had ik moeten bespreken toen hij nog bij me was tijdens Temptation”, vertelt ze in een gesprek met Grazia. “Bert had van tevoren aangegeven dat ik dat voor me moest houden, omdat dat privé is. Maar na het eerste kampvuur dacht iedereen dat ik gek was, en moest ik het wel vertellen."

Een andere wijsheid waar Delphine dankzij ‘Temptation Island’ achter is gekomen, is dat je niet aan het programma mee moet doen als je in een goede relatie zit. Zij zou dat dan ook nooit meer doen. "Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single. Als vrijgezel heb je niets te verliezen en maakt het minder uit wat je allemaal doet."

Nadège keert terug naar Chateau Meiland

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 21:20

Nadège, de leuke schoonmaakster die we leerden kennen in het populaire programma ‘Chateau Meiland’ keert terug naar het fameuze kasteel. Ze zal immers binnenkort haar rol terug opnemen als huishoudster en terugkeren naar Chateau Marillaux, om er voor de nieuwe bewoners te werken. Dat werd bekendgemaakt door Erica Meiland aan RTL Boulevard.

De relatie tussen Nadège en de Meilandjes liep wat op de klippen nadat de familie uit Frankrijk vertrok en Nadège via sociale media haar haatgevoelens bekendmaakte. Toch lijkt de relatie wat hersteld te zijn en zullen de Meilandjes Nadège ook in contact brengen met de nieuwe eigenaars van het kasteel.

Succes Nadège!

Jamie-Lee Six doet mee aan 'De Verraders'

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:56

Over een kleine twee weken barst in het nieuwe spelprogramma ‘De Verraders’ een psychologische strijd los. Achttien bekende Vlamingen doen mee aan het programma en Jamie-Lee Six is er daar één van. Dat heeft VTM vandaag bekendgemaakt.

In ‘De Verraders’ verblijven de kandidaten acht dagen lang in een mysterieus kasteel, waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad. Drie van hen worden aangeduid als ‘verraders’. De kijker weet wie dat zijn, maar de andere kandidaten niet. Zij worden de zogenaamde ‘bondgenoten’. Elke nacht vermoorden de verraders een kandidaat die het spel moet verlaten. De bondgenoten moeten wraak nemen, door iemand te verbannen aan de ronde tafel. Overdag gaan bondgenoten en verraders op missie om samen een zo groot mogelijke zilverschat te verzamelen. Kunnen de bondgenoten de verraders verslaan? Het kamp dat aan het einde in de meerderheid is, wint ‘De Verraders’.

Jamie-Lee Six is één van de bekende Vlamingen die de uitdaging aangaat. “Ik ben echt super gedreven”, zegt ze. “En ik kan niet tegen mijn verlies. Bovendien ben ik te koppig. Echt zot koppig. Een match made in heaven om te winnen denk ik. Eerlijkheid en bedrog zijn hier hetzelfde.”

De andere deelnemers zijn actrice Nora Dari, basketbalspeler Ann Wauters, model Astrid Coppens, zanger Bart Kaëll, bioloog Dirk Draulans, chocolatier Dominique Persoone, journalist Hannelore Simoens, ontwerpster Inge Onsea, acteur Issam Daka, actrice Kim Van Oncen, televisiekok Loïc Van Impe, radiopresentatrice Maureen Vanherberghen, veldrijder Niels Albert, televisiegeicht Sieg De Doncker, strafpleiter Walter Damen, Roeier Ward Lemmelijn en zangeres Wendy Van Wanten.

‘De Verraders’ is vanaf 7 februari om 20.35 uur te zien bij VTM. Staf Coppens presenteert de show.

Ontdek meer