EOTB-ster Julie voor het eerst mama geworden

Karen Luiken-31 juli 2021 om 04:00

Deze aardbol heeft er weer een klein wondertje bij. Julie Vanmol, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is eerder deze week voor het eerst mama geworden.

De kersverse moeder maakt het nieuws zelf bekend via Instagram. Daar deelt ze een foto waarop het kleine handje van haar dochtertje is te zien. Het meisje heeft de naam Ella-Sophia gekregen en is op 27 juli geboren.

Julie maakte in maart bekend zwanger te zijn van haar vriendje Vince. “Ons grote geluk. Mama en papa kunnen niet wachten om jou te ontmoeten in juli”, schreef ze toen. “Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld.”

Op Instagram stromen de felicitaties inmiddels binnen. Ook Fabrizio, Julie’s collega, laat van zich horen. “Jongens verboden tot haar 34ste. Proficiat, you just got the greatest gift in life”, aldus de kleurplaat.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer