EOTB-ster Julie voor het eerst mama geworden

Karen Luiken-31 juli 2021 om 04:00

Deze aardbol heeft er weer een klein wondertje bij. Julie Vanmol, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is eerder deze week voor het eerst mama geworden.

De kersverse moeder maakt het nieuws zelf bekend via Instagram. Daar deelt ze een foto waarop het kleine handje van haar dochtertje is te zien. Het meisje heeft de naam Ella-Sophia gekregen en is op 27 juli geboren.

Julie maakte in maart bekend zwanger te zijn van haar vriendje Vince. “Ons grote geluk. Mama en papa kunnen niet wachten om jou te ontmoeten in juli”, schreef ze toen. “Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld.”

Op Instagram stromen de felicitaties inmiddels binnen. Ook Fabrizio, Julie’s collega, laat van zich horen. “Jongens verboden tot haar 34ste. Proficiat, you just got the greatest gift in life”, aldus de kleurplaat.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer