EOTB-ster Julie voor het eerst mama geworden

Karen Luiken-31 juli 2021 om 04:00

Deze aardbol heeft er weer een klein wondertje bij. Julie Vanmol, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is eerder deze week voor het eerst mama geworden.

De kersverse moeder maakt het nieuws zelf bekend via Instagram. Daar deelt ze een foto waarop het kleine handje van haar dochtertje is te zien. Het meisje heeft de naam Ella-Sophia gekregen en is op 27 juli geboren.

Julie maakte in maart bekend zwanger te zijn van haar vriendje Vince. “Ons grote geluk. Mama en papa kunnen niet wachten om jou te ontmoeten in juli”, schreef ze toen. “Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld.”

Op Instagram stromen de felicitaties inmiddels binnen. Ook Fabrizio, Julie’s collega, laat van zich horen. “Jongens verboden tot haar 34ste. Proficiat, you just got the greatest gift in life”, aldus de kleurplaat.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer