Billie Eilish brengt langverwachte tweede album uit

Karen Luiken-30 juli 2021 om 11:59

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Billie Eilish heeft afgelopen nacht dan eindelijk haar tweede studioalbum uitgebracht. De opvolger van haar eerste plaat bevat zestien nummers waarin de zangeres een persoonlijke kant van zichzelf laat zien.

Om de release van het album te vieren, heeft Billie in samenwerking met Spotify voor een extraatje gezorgd. De zangeres en muziekdienst komen voor het eerst met een zogenoemde hub: een plek waar je allerlei extra informatie over Billie kunt vinden. Denk aan een exclusief kijkje achter de schermen, persoonlijke verhalen over self-discovery, nooit eerder vertoonde interviews en de verhalen achter de songteksten van haar nieuwe album. Maar ook korte video's en Billie's tips over haar favoriete podcasts en playlists vind je hier terug.

Het is voor het eerst dat Spotify een hub voor een artiest opzet. Zeker het kijken waard!

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Ontdek meer