Billie Eilish brengt langverwachte tweede album uit

Karen Luiken-30 juli 2021 om 11:59

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Billie Eilish heeft afgelopen nacht dan eindelijk haar tweede studioalbum uitgebracht. De opvolger van haar eerste plaat bevat zestien nummers waarin de zangeres een persoonlijke kant van zichzelf laat zien.

Om de release van het album te vieren, heeft Billie in samenwerking met Spotify voor een extraatje gezorgd. De zangeres en muziekdienst komen voor het eerst met een zogenoemde hub: een plek waar je allerlei extra informatie over Billie kunt vinden. Denk aan een exclusief kijkje achter de schermen, persoonlijke verhalen over self-discovery, nooit eerder vertoonde interviews en de verhalen achter de songteksten van haar nieuwe album. Maar ook korte video's en Billie's tips over haar favoriete podcasts en playlists vind je hier terug.

Het is voor het eerst dat Spotify een hub voor een artiest opzet. Zeker het kijken waard!

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer