Hint Lili Reinhart hier nu op het einde van 'Riverdale'?

Karen Luiken-09 december 2021 om 07:05

Geniet nog even van de ‘Riverdale’-afleveringen die je nog te wachten staan, want het kunnen zomaar eens de laatste zijn. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de show zal eindigen, lijkt Lili Reinhart er nu op te hinten dat het zevende seizoen het laatste kan zijn.

Tijdens een Instagram Live-sessie praatte de actrice, die Betty speelt in ‘Riverdale’, over het ietwat ingewikkelde zesde seizoen van de show. Ook had ze over het zevende seizoen, waarvan het nog niet zeker is of-ie er gaat komen. Maar als dat zo is, betekent dat mogelijk het einde van ‘Riverdale’. “We hopen op een zevende seizoen. En dat wordt dan waarschijnlijk het laatste”, aldus Lili.

Hoewel het voor fans een klap zou zijn dat de serie aan een einde zou komen, is het geen verrassing. Vorig jaar ontstonden er geruchten dat de serie in 2023 zou kunnen stoppen zodra de contracten van de hoofdrolspelers aflopen.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer