Hint Lili Reinhart hier nu op het einde van 'Riverdale'?

Karen Luiken-09 december 2021 om 07:05

Geniet nog even van de ‘Riverdale’-afleveringen die je nog te wachten staan, want het kunnen zomaar eens de laatste zijn. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de show zal eindigen, lijkt Lili Reinhart er nu op te hinten dat het zevende seizoen het laatste kan zijn.

Tijdens een Instagram Live-sessie praatte de actrice, die Betty speelt in ‘Riverdale’, over het ietwat ingewikkelde zesde seizoen van de show. Ook had ze over het zevende seizoen, waarvan het nog niet zeker is of-ie er gaat komen. Maar als dat zo is, betekent dat mogelijk het einde van ‘Riverdale’. “We hopen op een zevende seizoen. En dat wordt dan waarschijnlijk het laatste”, aldus Lili.

Hoewel het voor fans een klap zou zijn dat de serie aan een einde zou komen, is het geen verrassing. Vorig jaar ontstonden er geruchten dat de serie in 2023 zou kunnen stoppen zodra de contracten van de hoofdrolspelers aflopen.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer