Stromae brengt volgend jaar nieuw album uit

Karen Luiken-08 december 2021 om 18:24

Stromae heeft zijn fans er lang op laten wachten, maar belooft nu eindelijk met een nieuw album te komen. Op 4 maart 2022 brengt hij ‘Multitude’ uit, zo laat hij weten in een aankondigend bericht op social media.

“Stromae heeft zojuist de naam en releasedatum van zijn volgende album bekendgemaakt. Het gaat ‘Multitude’ heten en wordt uitgebracht op 4 maart 2022. Houd ons in de gaten. Stromae komt binnenkort terug”, klinkt het in een bericht.

Hoewel Stromae in oktober nog nieuwe muziek uitbracht, dateert zijn laatste album alweer van 2013. In 2015 besloot de zanger zijn muziekcarrière op een wat lager pitje te zetten om de focus te leggen op zijn modelabel.

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer