Stromae brengt volgend jaar nieuw album uit

Karen Luiken-08 december 2021 om 18:24

Stromae heeft zijn fans er lang op laten wachten, maar belooft nu eindelijk met een nieuw album te komen. Op 4 maart 2022 brengt hij ‘Multitude’ uit, zo laat hij weten in een aankondigend bericht op social media.

“Stromae heeft zojuist de naam en releasedatum van zijn volgende album bekendgemaakt. Het gaat ‘Multitude’ heten en wordt uitgebracht op 4 maart 2022. Houd ons in de gaten. Stromae komt binnenkort terug”, klinkt het in een bericht.

Hoewel Stromae in oktober nog nieuwe muziek uitbracht, dateert zijn laatste album alweer van 2013. In 2015 besloot de zanger zijn muziekcarrière op een wat lager pitje te zetten om de focus te leggen op zijn modelabel.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer